Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea a participat la lucrările comisiei de recepție la terminarea lucrărilor la ”Spitalul Județean de Urgență vâlcea”

În prezența membrilor comisiei de recepție și a vicepreședintelui Consiliului Județean Vâlcea, domnului Adrian Bușu, vineri 21 octombrie 2016, cu începere de la orele 11.00, Președintele Consiliului Județean Vâlcea împreună cu cei prezenți, a făcut o evaluare a contractului de lucrări, a contractului de lucrări suplimentare și dotări specifice și a punctat  sintetic toate detaliile care țin de procedurile tehnice și economice ale recepției finale.

”Eu îi respect foarte mult și le-am mulțumit tuturor celor implicați în realizarea acestui proiect. Recepția finală este o procedură care trebuie administrată cu mare atenție și tocmai de aceea am vrut să mă asigur personal că lucrurile sunt în ordine.

Spitalul Județean de Urgență Vâlcea trebuie să fie o unitate modernă, care să ofere condiții bune și siguranță pacienților care ajung aici. Vom continua să identificăm surse de finanțare pentru modernizarea unităților medicale din județul nostru.” a declarat Constantin Rădulescu, Preşedinte Consiliul Judeţean Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *