Ce-i lipsea chelului: sens giratoriu pe Valea Oltului: Sensul giratoriu de la Cârligu, la intersecția cu râul Olt

Prefectul Radu Renga a efectuat luni, 28 noiembrie 2016, o vizită de lucru pe Drumul Naţional 7 – Valea Oltului, în punctul CârligulMic, alături de Ministrul Transporturilor, Sorin Buşe, dar şi de reprezentanţi  ai   Companiei   Naţionale   de   Administrare   a In­­­fras­truc­turii Rutiere (CNAIR).

Precizăm că   vizita   ministrului   a fost efectuată   la   o  lună  de   la începerea   lucrărilor   de  consolidare   a  Viaductului   menţionat.

Vizita ministrului Sorin Buşe în  judeţul Vâlcea s-a încheiat cu succes a venit exact la reluarea circulaţiei pe ambele sensuri de mers.

Pentru evitarea blocajelor “ pefectul Radu Renga  a propus amenajarea unui sens giratoriu pentru fluidizarea tra­ficului.

În   urma   analizei,   la   faţa   locului,   Ministrul   Trans­­porturilor   a solicitat   conducerii Companiei   Naţionale   de   Administrare   a Infrastructurii Rutiere- Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Craiova executarea, în regie proprie, a sensului giratoriu în cel mai scurt timp.

Cu siguranţă, CNADNR Craiova se va grăbi să pună în practică “marele proiect”, o va face în ritmul cunoscut…deloc şi pe loc. Până în prezent, regionala nu a achiziţionat nici utilajele, nici  materialele antiderapante pentru sezonul rece.

Dana Nedescu

Un comentariu la „Ce-i lipsea chelului: sens giratoriu pe Valea Oltului: Sensul giratoriu de la Cârligu, la intersecția cu râul Olt

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *