Încă o evoluție dezamăgitoare a băieților lui Ionel Gane: CSM Rm. Vâlcea își ia la revedere de la public cu un eșec, în Zăvoi, cu UTA

Circa 200 de oameni au asistat sâmbătă la o nouă evoluție dezamăgitoare a grupării lui Ionel Gane, CSM Rm. Vâlcea. Vâlcenii au pierdut, 0-1, cu UTA luându-și, astfel, la revedere de la public, acesta fiind ultimul meci oficial jucat de gruparea vâlceană în Zăvoi în acest an. Chiar dacă mai au un meci, la Timișoara, cu ASU Poli, vâlcenii termină anul 2016 în apropierea locurilor retrogradante.

Bară Cristea și…cam atât

Debutul de meci a aparținut vâlcenilor. Pe rând, Cristea, în minutul 2, și Geantă, în minutul 3, irosesc șansa de a deschide scorul. După Chindriș, care a încercat vigilența lui Căbuz cu un șut de la 25 de metri, a venit șutul lui Cristea, în minutul 11, care a lovit bara laterală a porții oaspeților. În minutul 19, Petre putea deschide scorul, dar s-a opus Căbuz, tot acesta fiind și cel care reține un șut expediat de Petre sub transversală. Cu cinci minute înainte de pauză, la o fază la care au colaborat arădenii Copil și Petre, ultimul reia din 6 metri peste poarta vâlceană.

Copil ne ia punctele și le duce la Arad

În minutul 61, atacantul gazdelor, Dina ratează întâlnirea cu mingea, în urma unei centrări venită de la Bebe Vasile. Minutul 73 aduce unicul gol al meciului: Copil obţine o lovitură liberă în colţul stânga al careului vâlcea, la 23 de metri, execută tot el către bara doua, Curtuiuş plonjează în 6 metri să reia cu capul, dar nu ajunge la minge, care îl păcăleşte astfel pe Căbuz şi intră în plasă lângă bară. Finalul de meci este unul ambiguu, vâlcenii dând impresia că nu au forța să egaleze. CSM-ul pierde și cu etapă înainte de finalul sezonului rămâne pe locul 14, cu 18 puncte.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *