După victoria (5-1) din ultima etapă, cu LPS Slatina, ”municipalii mici” de la CSM, antrenați de Gicu Deaconescu, au terminat turul pe primul loc

În ultima etapă a turului în Campionatul național de juniori republicani B (seria a 6-a), echipa antrenată de Gicu Deaconescu, CSM Rm. Vâlcea a învins, pe teren propriu, pe LPS Slatina cu un categoric 5-1. Pentru gruparea vâlceană au marcat Spîrleanu (2), Simeanu (2) și Tîrș. Gicu Deaconescu a început meciul cu 11-le: Popa – Casoni, Ivan, Pistrițu, Matei, Vlădulescu, Dican, Simeanu, Șandru, Tîrș și Spîrleanu. Au mai intrat Glăvan, Deaconu, Neacșu, Dinu și Biriboacă. Cu această victorie, ”municipalii mici” de la CSM Rm. Vâlcea au terminat turul pe locul 1 în serie, la 6 puncte avans față de ocupanta locului secund, CSS Slatina și 11 puncte de locul 2 ocupat de Școala de Fotbal Gică Popescu Craiova.

”Felicitări copiilor pentru efortul depus, au dovedit că au valoare, este o generație de excepție, de care trebuie avut grijă. Am încredere în ei și sunt sigur că vor fi viitorul fotbalului vâlcean. Bravo, copii, vă felicit din tot sufletul”, spune antrenorul echipei, Gicu Deaconescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *