Ocnele Mari, staţiune de invidiat

Ocnele Mari, una dintre cele mai vechi aşezări din zona Olteniei, este renumită pentru frumuseţea aşezării, dar şi datorită importantului zăcământ de sare care se găseşte în această zonă. În prezent, această localitate, devenită oraş, un oraş al sării, este condusă de un tânăr care are toată ambiţia necesară să dezvolte şi să înfrumuseţeze acest loc.

De curând, a început asfaltarea străzii Nicolae Bălcescu, proiect ţinut până acum la naftalină şi, după ani întregi, prin implicarea actualului primar Mihai Pătru, va fi finalizat. O altă realizare importantă este decolmatarea pârâului Sărat care, din când în când, crea  probleme localnicilor. Cetăţenii oraşului vor fi res­­pectaţi, spune Mihai Pătru, şi vor avea tot necesarul pentu un trai demn de un oraş ca Ocnele Mari.

 

Ocnele Mari, o staţiune elegantă

În curând, acest oraş, prin dezvoltarea rapidă pe care a avut-o, va deveni o staţiune elegantă, iar celebrele ştranduri de la Ocniţa vor fi modernizate.

Apele curative şi iodurate atrag în fiecare an, în fiecare sezon, cât mai mulţi turişti care vin aici pentru tratament.

Toate acestea, peisajele uimitoare, istoria acestei localităţi, dar şi ambiţia unui primar hotărât ca Mihai Pătru, vor face din Ocnele Mari o staţiune de invidiat.

Odată cu venirea sărbătorilor de iarnă, oraşul va îmbrăca straiele lui Moş Crăciun şi va fi luminat ca în poveşti, iar un frumos brad va sta mândru, împodobit chiar în faţa primăriei.

 

Denisa SIMA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *