Crăciun de la A la Z, doar la Annabella A-Z!

În luna cadourilor,  Annabella a pregătit vâlcenilor un târg special: Crăciun de la A la Z.

În perioada 6 – 23 decembrie 2016 în parcarea Annabella A-Z, bd. Dem Rădulecu, nr. 7, vă aşteaptă cel mai frumos târg de Crăciun.

Figurine de ciocolată, bomboane de pom, acadele de Crăciun alături de alte dulciuri specifice de sărbători, te ajută să faci bucurii dulci celor dragi; lumanarelele colorate şi fumos parfumate completeză perfect decrul pentru masa de Crăciun.

Ajută-l pe Moş Crăciun să găsească cele mai frumoase cadouri şi să aleagă cele mai potrivite jucării din varietatea prezentă la târg: păpuşi, trenuleţe, tractoraşe, roboţei, jocuri de creativitate, puzzluri, jucării de pluş, toate aşteaptă să ajungă sub bradul copiilor cuminiţi.

Fă o vizită la târgul Crăciun de la A la Z şi bradul tău e gata imediat. Alege din multitudinea de globuri, decoraţiuni şi instalaţii pe cele mai potrivite, alături de cel mai frumos brad natural şi simte bucuria Crăciunului perfect.

Nici exteriorul nu trebuie neglijat, de aceea la Annabella A-Z găsiţi cele mai frumoase decoraţiuni: oameni de zăpadă şi figurine cu Moş Crăciun supradimensionate, instalaţii, reni, săniuţe şi multe altele.

Târgul este deschis zilnic între orele 11.00 si 21.00.

Anul acesta Crăciunul începe la Annabella A-Z! Vă aşteptăm să pregătim Crăciunul de la A la Z!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *