Apavil va întrerupe furnizarea apei potabile în comuna Mihăești și orașul Băbeni

Apavil anunță, prin comunicatul de mai jos, întreruperea apei potabile în comuna Mihăești și orașul Băbeni:

 

“Ca urmare a faxului trimis de SC OLTCHIM SA, înregistrat la SC APAVIL SA VÂLCEA sub nr.11.137/14.12.2016 prin care se comunică întreruperea apei potabile pe magistrala Oltchim – firul A + B din data de 15.12.2016 orele 19:00 până în dată de 17.12.2016 orele 6:00, vă informăm că:

“În intervalul orar menţionat va fi întreruptă furnizarea apei potabile la utilizatorii din comuna Mihăeşti (zona Munteni, Rugetu, Stuparei, Magura, parțial, Arsanca, parțial) şi oraş Băbeni (zona Tătărani, Capul Dealului).

În această perioadă orară echipele de intervenţie ale SC APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru remedierea situaţiei neplăcute în cel mai scurt timp posibil.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei) angajaţii SC APAVIL SA vor efectua purjări (curățare a instalațiilor, n.r.) în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Recomandăm şi consumatorilor afectaţi ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării ape.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către SC APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Vă mulţumim pentru înţelegere!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *