Akram Shhaideh, soțul lui Sevil Shhaideh, va rămâne fără cetățenia română și va fi deportat

Se pare că se pregătește retragerea cetățeniei și expulzarea lui Akram Shhaideh, soțul lui Sevil Shhaideh, anunță cei de la DCNews.ro.

 

Procedura ar fi următoarea: Akram Shhaideh va fi prezentat la o instanță care decide să îi retragă cetățenia, după care alte instituții ale statului decid expulzarea, nemaifiind nevoie de o decizie a instanței.

Amintim că Sevil Shhaideh, prima propunere a lui Liviu Dragnea pentru funcția de premier, a stârnit o controversă din pricina soțului ei. Mai precis, în presă au apărut informații că soțul lui Sevil Shhaideh, sirianul Akram Shhaideh, ar putea reprezenta o vulnerabilitate pentru România ținând cont că premierul are și calitatea de vicepreședinte CSAT.

Andrei Tinu, fost vicepreședinte și de președinte interimar al Autorității Naționale pentru Cetățenie, a explicat la momentul respectiv, pentru DC News, procedura privind obținerea cetățeniei în acest caz.

Andrei Tinu ne-a spus că, la momentul acordării cetățeniei române, soțul doamnei Sevil Shhaideh a îndeplinit toate condițiile impuse de Legea cetățeniei române, Comisia pentru cetățenie cerând și primind avizele de la toate serviciile secrete (SRI, SIE etc).

„Dacă ar fi avut vreo problemă, sunt absolut sigur că domnul Shhaideh nu ar fi devenit cetățean român. Toate serviciile şi-au dat OK-ul. Eram în funcție atunci”, a spus Andrei Tinu.

 

2 comentarii la „Akram Shhaideh, soțul lui Sevil Shhaideh, va rămâne fără cetățenia română și va fi deportat

 • 4 ianuarie 2017 la 14:17
  Permalink

  pentru acest tinu, cred ca cel mai bun raspuns este hai sictir bai cacarau!

  Răspunde
  • 5 ianuarie 2017 la 15:42
   Permalink

   Toti hotii si tradatorii de tara care au pierdut alegerile arunca cu venin in toate direcțiile si invrajbesc poporul roman. Isi baga ghiara in gat ca au pierdut tot iohanistii basisti. Se vede pe fata lor cata ura ii macină ca poporul a dat cu ei de pamant.

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *