Mădălin Dobre, managerul general al Clubului CS Şirineasa: „În 2016 am demonstrat că se poate face performanţă şi cu bani puţini!”

„Anul 2016 a a  fost anul în care am demonstrat că se poate face performanţă ţi cu bani puţini, dacă xistă caracter şi voinţă”, a declarat, într-un interviu acordat trustului Info Puls – Etalon, manaerul general al singurului club vâlcean care activează în Liga a 3-a, CS Şirineasa.

În pauza competiţională, CS Şirineasa va încerca să facă şi câteva transferuri, în primul rând pentru a acoperii posturile deficitare. „De plecat, niciun jucător nu şt-a manifestat dorinţa de a pleca. De venit, vom încerca să aducem câţiva jucători. Avem o listă stufoasă cu jucători pe care ni-i dorim. Acum, cu problemele de la CSM, sperăm să aducem şi câţiva fotbalişti de acolo. eapă ar fi unul dintre jucătorii pe care ni-i dorim. Depinde de el, dacă crede că face un pas înapoi dacă vine la noi, dar dacă are ofertă de la o echipă de Liga a 2-a, eu îl sfătuiesc să meargă acolo. Posturile pe care vrem să le acoperim ar fi: fundaş central, fundaş lateral şi atacant”, mai spune Dobre.

CS Şirineasa se va reunii pe 16 februarie. Vor urma câeva zile de antrenamente pentru reacomodare la efort. Pe 2 februarie echipa pleac ntr-un catonament de 10 zile, posibil la Olăneşti sau Govora. Înaceastă perioadă, până la reluarea campionatului, antrenorul Gabi mangalagiu vrea ca echipa sa să joace 9 meciuri de pregătire. La ieşirea din cantonament se va juca un amical cu FC Bascov (Argeş). Vâlenii vor să înceapă seria meciurilor de pregătire cu un meci contra unei echipe din Superligă. Se vor juca şi unul sau două meciuri amnicale cu Juventus Bucureşti, un partener devenit tradiţional pentru CS Şirineasa.

 

Programul meciurilor amicale ale formaţiei CS Şirineasa din pauza de iarnă:

 

  • Sâmbătă, 21 ianuarie 2017 – contra unei echipe din Superliga judeţeană de fotbal
  • Miercuri, 25 ianuarie 2017 – contra unei echipe din Liga a III-a
  • Sâmbătă, 28 ianuarie 2017 – contra unei echipe din Liga a II-a sau Liga a III-a
  • Miercuri, 1 februarie 2017 – contra unei echipe din Liga a III-a
  • Miercuri, 8 februarie 2017 – contra unei echipe din Liga a III-a
  • Sâmbătă, 11  februarie 2017 – contra unei echipe din Superliga judeţeană de fotbal
  • Miercuri, 15 februarie 2017 – contra unei echipe din Liga a II-a sau Liga a III-a
  • Sâmbătă, 18 februarie 2017 – contra unei echipe din Liga a II-a sau Liga a III-a
  • Sâmbătă, 25 februarie 2017 – contra unei echipe din Liga a II-a sau Liga a III-a

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *