Partida de handal feminin HCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila, amânată pentru marţi, 10 ianuarie

Conducerea Clubului HCM Rm. Vâlcea a emis, în urmă cu câteva minute, un comunicat prin care anunţă că meciul de handbal HCM Rm. Vâlcea – HC Dunărea Brăila, contând pentru etapa a 12-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, care urma să se dispute sâmbătă, 7 ianuarie, a fost amânat. Iată comunicatul de presă:

 

Partida din etapa 12 a Ligii Naționale, HCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila s-a amânat pentru marți, 10 ianuarie, cu începere de la ora 17,00. Inițial, meciul urma să se dispute sâmbătă, 7 ianuarie, de la ora 17,30. însă Federația de Handbal a decis amânarea jocului, deoarece Dunărea s-a văzut în imposibilitatea de a efectua deplasarea, toate drumurile fiind blocate. În acest sens, clubul din Brăila a depus cerere de amânare a jocului la FRH, semnată de toate instituțiile locale, prin care se atestă că în zonă este cod roșu, toate drumurile sunt închise și este un caz de forță majoră.
Cererea de amânare a fost aprobată de Federație, astfel că HCM a fixat data jocului pentru marți, 10 ianuarie, cu începere de la ora 17.00. Mulțumim suporterilor echipei noastre pentru înțelegerea acestei situații și îi așteptăm marți, la Sala Sporturilor Traian!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *