„Sfânta Treime a Sistemului” va fi dusă la Parchetul General pentru audieri

Augustin Lazăr, procurorul general al României, a declarat că toate numele pomenite în înregistrările lui Sebastian Ghiță trebuie audiate. Astfel, e o lovitură teribilă pentru Laura Codruța Koveși, Florian Coldea și Traian Băsescu. Ei vor fi audiați de procurorii Parchetui General.

Procurorul general Augustin Lazăr a declarat, vineri, că informaţiile din înregistrările în care apare fostul deputat Sebastian Ghiţă sunt prezentate într-o manieră „tendenţioasă” şi „într-o anume formă”, sugerând astfel procurorilor cum ar trebui desfăşurată ancheta în acest caz.

„Pe rolul Secţiei de urmărire penală există un dosar care a fost înregistrat în urmă cu câteva zile, în care se fac investigaţii în legătură cu afirmaţiile care au apărut în înregistrările care au alertat într-un fel opinia publică şi care cred că sunt prezentate într-o manieră destul de tendenţioasă, după cum am remarcat. Sunt prezentate într-o anume formă, sugerându-ne deja ce ar trebui să facem. Cercetările trebuie să fie obiective. Trebuie audiate persoanele care sunt invocate în cazul acesta, trebuie ridicate acele înregistrări, documentele despre care se vehiculează”, a declarat procurorul general, la finalul şedinţei CSM.

Augustin Lazăr a evitat să spună dacă Laura Codruţa Kovesi va fi chemată la audieri în acest dosar.

Potrivit unor surse judiciare, Sebastian Ghiţă va fi citat de procurorii Parchetului General în dosarul deschis după apariţia înregistrărilor prezentate de acesta la un post de televiziune. De asemenea, procurorii vor emite citaţii pentru persoanele implicate în acest caz.

 

sursa: STIRIPESURSE.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *