CSM Rm. Vâlcea se dezintegrează, jucătorii îşi caută echipe, alţii au revenit la echipele de la care au venit împrumut în Zăvoi

Faptul că managerul general al clubului, Lucian Munteanu le-a dat jucătorilor hârtiile prin care era anunţaţi că pot să-ţi caute echipe, a dus imediat la gândul că CSM Rm. Vâlea nu va mai continua în returul acestui campionat de ligă secundă. uşor-uşor, jucătorii au început să-ţi caute echipe, alţii, dimpotrivă, sunt căutaţi ei de grupări, majoritatea din eşalonul secund.

Dezgustat de dezastrul din ligile inferioare şi de nesiguranţa care planează asupra acestui sport în România, tânărul jucător Radu Georgescu (20 de ani), mijlocaş stânga, intenţionează chiar să enunţe la fotbal. Horezeanul se gâneşe să devină hair-stylist, precum un alt fost fotbalist a echipei CSM, fostă Damila, Graţian Smedescu. Până una-alta, Georgescu s-a hotărât să joace, în retur, pentru echipa din Superligă ce reprezintă oraşul său natal, Flacăra Horezu, iar în paralel să urmezeze, în Capitală, cursurile de hair-stylist. Georgescu mai spune că va căuta, în această perioadă, şi o echipă din eşalonul secund, pentru a continu cu fotblul, din vară.

Un alt fotbalist care se pregăteşte să părăsească Zăvoiul este nigerianul Samson Nwabueze (28 ani). Venit în ţară la Buşteni, la o şcoală de fotbal, cu opt ani în urmă, „olteanuul” devenit astfel după căsătoria cu o vâlceancă, mai are în CV echipe precum ACSMU Politehnica Iaşi sau Callatis Mangalia, însă ea mai mare perioad a cariereisale e fotbalist a petrecut-o la Damila Măciuca şi ulterior la CSM. Două echipe se bat acum pentru semnătura lui Samson, ambele foste colege de serie cu gruparea vâlceană, CS Afumaţi şi Foresta Suceava.

Potrivit „Arena Vâlceană”, doi foşti jucători din Zăvoi, Bogdan Geantă şi Ovidiu Mihai, urmează să joace, din primăvară, la echipa din Liga a 4-a germană. Lideră în clasament, cu șanse importante de promovare. Aceeaşi publicaţie notează că Florin Costea şi Daniel Stana sunt aproape de a ajunge la echipa la care joacă deja fratele lui „cioară”, Mihai Costea, în Arabia Saudită, iar Mihai Dina se află în discuţii cu echipe din Cipru. Şi Bebe Vasile va pleca din Zăvoi. Jucătorul originar din Olăneşti a vorbit şi cu reprezentanţii unei echipe din Liga 1, dar şi cu mai multe grupări din eşalonul secund.

 

Un comentariu la „CSM Rm. Vâlcea se dezintegrează, jucătorii îşi caută echipe, alţii au revenit la echipele de la care au venit împrumut în Zăvoi

 • 30 martie 2017 la 21:14
  Permalink

  Căutați un creditor de împrumut autentic? sunteți la locul potrivit pentru soluțiile dvs. de împrumut chiar aici! un creditor privat de împrumut care oferă împrumuturi oportunitate de viață timp. Ai nevoie de un împrumut de consolidare sau ipotecar? în căutarea nu mai mult, deoarece noi suntem aici pentru a face toate problemele tale financiare, un lucru din trecut. creditare noastră persoanelor care au nevoie de asistență financiară, care au un credit rău sau au nevoie de bani pentru a plăti facturile, pentru a investi în afaceri, la o rată de 2%. Vreau să folosesc acest mediu pentru a vă informa că oferim asistență fiabilă și beneficiar și va fi dispus să ofere împrumuturi. Deci, contactați-ne astăzi prin e-mail la adresa:
  vă rugăm să ne contactați prin e-mail prin intermediul patriciajames205@gmail.com. Deci, dacă doriți să obțineți un împrumut de la firma mea ne puteți contacta astăzi.
  Mulțumesc

  Doamna Patricia James

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *