În primul meci oficial al anului 2017, HCM câştigă în faţa echipei Dunarea Braila, 25-19, şi urcă pe locul 5 în Liga Naţională

Meciul din Polivalentă, HCM  – Dunpărea Brăila a fost primul meci oficial din acest an pentru gruparea vâlceană în 2017. Apoi, am consemnat debutul, ca principal al echipei, al profesorului Gheorghe Sbora, revenirea profesorului Petre Berbecaru în handbal, şi primul său meci ca preşedinte la HCM, dar şi primul meci oficial al Cătălinei Cioaric la gruparea vâlceană.

 

În urma unui joc bun făcut de fetele noastre, HCM a câştigat, 25-19, disputa cu o echipă care a evoluat sezonul trecut în cupele europene. Principala marcatoare a HCM-ului a fost Andreea Adespi, cu 6 reuşite. Au mai punctat Alexandra Gavrilă – 5g, Hermina Stoicănescu şi Cătălina Cioaric – câte 4g, Innes Kaouildi şi Ani Senocico – fiecare câte 2g, Nicoleta Safta şi Florentina Craiu – fiecare cîte 1g. De la Dunărea Brăila principala marcatoare a fost fiica antrenorului Costică Buceschi, Iulia, cu 4 goluri.

 

În urma acestei reuşite, HCM a urcat pe locul 5, cu 16 puncte, la 9 puncte distanţă de învinsele din acest meci, formaţia Dunărea Brăila, care are 25 de puncte şi se menţine pe locul 2.

 

În ultima etapă a turului, HCM joacă duminică, 15 ianuarie, de la ora 16,00, la Craiova, cu SCM (meciul va fi televizat pe TVR1), iar în prima etapă a returului, vâlcencele vor juca miercuri, 18 ianuarie, de la ora 16,00, la Cluj, cu Universitatea. Şi acest meci va fi televizat pe TVR 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *