La Lădeşti – şmecheria şi prostia conduc

De-a lungul timpului am încercat să-i trag de mânecă pe decidenţii locali în privinţa multor aspecte negative. Asta mi-a adus reputaţia de ,, personaj negativ,,.

Nu  asta ar fi o mare pierdere, ci faptul că toate obiecţiile mele nu au avut efect, nu am fost luat în seamă. Ultimul exemplu l-am avut în sedinţa publică a Consiliului Local Lădeşti din 22.12.2016 unde, printre altele, s-au stabilit taxele şi impozitele locale pentru anul 2017. Unul dintre consilierii locali, cel mai vechi şi cu trei mandate de Primar, tare s-a mai supărat şi a părăsit şedinţa după ce am luat cuvântul. Motivul – laşitatea şi tupeul ! Argumentele acestuia au fost:

– şedinţa este prost condusă – nu trebuia să mi se permită să vorbesc pe motivul că sunt  asistent şi nu Consilier Local.

-dânsul nu a venit la şedinţa să fie judecat de unul ca mine – cetăţean şi contribuabil al Comunei Lădeşti.

Pe cuvântul matale Domnule Dragnea Sabin? Fii atent ce-ţi doreşti că poate te vor judeca alţii… Apropo, şi acum dânsul este,, Primarul din Umbră,, un Dinozaur marca F.S.N.-P.D.S.R.-P.S.D. !

Am reuşit să iau câteva imagini din şedinţa, dar când a fost dat tonul la scandal mi-au scos camera de luat vederi din priză. Am părăsit şedinţa, că de obicei, total dezamagit. S-a votat cum trebuia, tot impozite şi taxe mari, datorită ,,aleşilor noştrii,, pe care îi suspectez de prostie şi dezinteres. Cât despre 2-3 participanţi la respectiva şedinţă, planează suspiciunea de ,, smecheri ,,[inclusiv Primarul] . Cel mai haios argument pentru votarea taxelor aşa cum erau în Proiectul de Hotărâre a fost cum că ,,nu putem merge la Consiliul Judeţean cu un Buget aşa mic deoarece nu vom mai primi finanţări de la acesta,,.

Vreau să vă mai informez că este pentru a doua oară consecutiv când se votează rectificare de buget. Pentru ce oare? Nu cumva pentru a acoperi şi legaliza învârtelile obişnuite ale banilor noştri ? Vom vedea. Ancheta continuă.

Stelian ANDREI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *