VIDEO: Directorii şcolilor care au promovat concursul, au semnat contractul

Marţi şi miercuri, directorii şi directorii adjuncţi din unităţile de învăţământ care au promovat concursul susţinut în luna decembrie, vor semna contractele de management.

„Ca urmare a validării rezultatelor concursului pentru ocuparea funcţiilor de director şi director adjunct din unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţul Vâlcea şi a emiterii deciziilor, dar şi de contractul de management administrativ-financiar, contract încheiat între director şi primarul unităţii administrativ-teritoriale pe raza căreia se află unitatea de învăţământ”,  a declarat inspectorul Alina Dobrete, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean Şcolar Vâlcea.

Astfel, marţi, 10 ianuarie, în sala de şedinţe a Consiliului Judeţean, începând cu ora 10.00 directorii şi directorii adjuncţi din toate localităţile din judeţ, cu excepţia municipiului Râmnicu Vâlcea, au semnat contractele în prezenţa primarilor, a preşedintelui Consiliului Judeţean şi a inspectorului şcolar general prof. Andra Bică.

Miercuri, 11 ianuarie, în sala Consiliului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, în prezenţa primarului Mircia Gutău, de la ora 10.00, vor semna contractele de management directorii unităţilor şcolare din municipiu.

Conform purtătorului de cuvânt ISJ Vâlcea, Alina Dobrete în judeţul Vâlcea nu există nici un caz de „numire a directorului prin decret al ministrului Educaţiei”.

Adi STROESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *