Iohannis, invidios, urlă prin purtătorii de cuvânt: „Dragnea şi Grindeanu nu reprezintă România la Washington!” Pe cine a delegat acesta să îl reprezinte

 • Asemenea regelui francez, Ludovic al XIV-lea, celebrul „Rege Soare” care a declarat „STATUL SUNT EU!”, Iohannis se crede Conducătorul Suprem al Statului Român, iar toţi ceilalţi nu există şi nu au nici un drept să reprezinte România la nici un eveniment important, cum ar fi investirea noului preşedinte al SUA, Donald Trump.

 

Președinția a făcut, luni, o serie de precizări referitoare la informațiile vehiculate în presă privind invitarea și participarea unor reprezentanți ai statului român, sau șefi de partide, la inaugurarea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite, programată pentru 20 ianuarie, la Washington.

“Conform practicii Statelor Unite ale Americii privind ceremoniile de inaugurare a noilor președinți, șefii misiunilor diplomatice acreditați la Washington sunt singurii care îi reprezintă oficial pe șefii de stat și guvernele lor la evenimentele de învestitură. Nicio delegație străină, cu atât mai puțin șefi de stat sau de guvern, nu este, potrivit acestei cutume, invitată oficial cu această ocazie”, se arată în comunicatul Administrației Prezidențiale.

„Această regulă a fost reconfirmată explicit și cu ocazia învestirii Președintelui Donald Trump, astfel cum a fost subliniat în invitația trimisă de către Departamentul de Stat, în numele Comitetului Congresional Comun privind Ceremoniile Inaugurale, tuturor misiunilor diplomatice din Washington”, mai precizează comunicatul.

„Delegații formate din reprezentanți ai unor instituții sau partide care participă la evenimente organizate în marja ceremoniilor oficiale inaugurale nu reprezintă oficial statul român. România va fi reprezentată, conform practicii amintite, de ambasadorul României în Statele Unite ale Americii”, încheie Președinția. În acest moment, ambasador la Washington este fostul director al SRI, George Maior.

6 comentarii la „Iohannis, invidios, urlă prin purtătorii de cuvânt: „Dragnea şi Grindeanu nu reprezintă România la Washington!” Pe cine a delegat acesta să îl reprezinte

 • 17 ianuarie 2017 la 9:34
  Permalink

  da’ pe cine reprezinta „gicule”?!! poporu’ zimbawe?!

  Răspunde
 • 17 ianuarie 2017 la 10:58
  Permalink

  sasule, fi profesor ,nu maidanez …

  Răspunde
 • 17 ianuarie 2017 la 11:37
  Permalink

  Ce mai vrea si mutul asta cine se crede,e vreun SS-ist din 1941?,nu se multumeste cu pozitia pe care o are in tara noastra nu a lui,vrea se pare Suspendare,a realizat ca e palaria prea mare pentru el,sa plece sa ne lase in „saracia” noastra.Doamne ajuta!

  Răspunde
 • 17 ianuarie 2017 la 17:13
  Permalink

  Voi m-ati ales ,generatie Facebook acum vreti sa scapati de mine?!Daca voi nu ma vreti eu va vreau…

  Răspunde
 • 18 ianuarie 2017 la 20:36
  Permalink

  Sa nu dea Dumnezeu Cel Sfant, sa vrem noi sange, nu pamant…

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *