FRF a decis datele de desfăşurare a meciurilor tur – retur pentru barajul de promovare în Liga a 3-a

Federaţia Română de Fotbal a trimis o circulară către toate asociaţiile judeţene de fotbal din ţară prin care anunţă datele de desfăşurare a partidelor tur – retur (baraj) pentru promovare în Liga a 3-a.

Astfel, Asociaţia Judeţeană de Fotbal Vâlcea, instituţie condusă de Constantin Pintilie (foto) a fost informată că meciurile tur din barajul de promovare în Liga a 3-a se vor disputa pe 17 iunie, de la ora 18,00. Meciurile retur au fost programate pe 24 iunie, de la ora 17,30.

FRF a decis ca asociaţiile judeţene de fotbal din ţară să anunţe campioanele judeţene (echipe care vor urma să participe la barajul de promovare în Liga a 3-a) până pe 12 iunie 2017.

La barajul de promovare în Liga a 3-a vor participa campioanele judeţene constituite în structuri sportive cu CIS (Certificat de Identitate Sportivă) eliberat de Ministerul Tineretului şi Sportului. Dacă în trecut erau acceptate şi cluburile care prezentau bonul de înregistrare la MTS pentru a primii CIS, acum FRF a decis că acest lucru nu mai e valabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *