Constantin Rădulescu, trafic de influenţă în primăriile pesediste

Instalat de doar câteva luni la şefia Consiliului Judeţean, Constantin Rădulescu, liderul PSD Vâlcea, a început să-şi plătească datoriile din campania electorală prin împărţirea unor contracte de servicii, de publicitate sau de alt gen.

Astfel, fără niciun pic de jenă, primarii PSD sunt obligaţi să facă contracte cu societăţile sau anumite publicaţii care s-au oferit să-l pupe în toate colţurile ziarelor şi în urmării trei ani şi ceva. Tot ce mişcă în judeţ este foarte bine contabilizat şi plătit din banii publici. Primarii fac cărare la CJ pentru obţinerea sumelor necesare menţinerii primăriilor pe linia de plutire, şeful PSD le dă găuri în buget cu contracte direcţionate politic.

Pesedistul şi-a făcut un obicei din a păpa banii altora în interes personal. În timpul directoratului de la SERVCET, post înfiinţat special pentru el de fostul lider al PSD, Rădulescu a beneficiat de un salariu destul de mare, de maşină personală şi de  şofer… Cu prezenţa la birou era mai greu… se ducea mai rar… spre deloc.

După câştigarea mandatului de deputat a uitat să predea societăţii SERVCET şi maşina şi… şoferul. Le-a păstrat spre folosinţa personală timp de patru ani. Societatea i-a alimentat rezervorul în toate deplasările electorale şi nu numai.

Dar nu mai contează, chiar dacă societatea este acum în pragul falimentului datorită proastei administrări. După plecarea lui, posturile de conducere au ajuns pe mâna subalternilor din partid, pe jumătate rude.

SERVCET a plătit toate notele de plată trimise de liderii politici locali de la camere de hotel, contracte pentru servicii neonorate, tăieri de buruieni etc.

Acum capii judeţului au decis să-l  închidă şi să treacă ruginiturile rămase la PRELCET, tot o societate-căpuşă desprinsă din CET Govora în acelaşi scop.

Un comentariu la „Constantin Rădulescu, trafic de influenţă în primăriile pesediste

  • 26 ianuarie 2017 la 15:29
    Permalink

    Buun. Si acum, cu noua OUG pe care o pregatesc fratii lui mai mari de la capitala, singurul care ii va mai putea cere sa se justifice va fi… chiar el! Daca se denunta el se poate vorbi de un abuz, daca nu – nici Dumnezeu nu se poate lega de ei.
    Bravo Dragnea. Bravo PSD. Veti ramane singuri in tara asta, sa nu va mai traga nimeni la raspundere cand o violati!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *