Gheorghe Udubae, obligat de penalii din CL să-şi dea din nou demisia

Primarul localităţii Bujoreni a ajuns din nou cu demisia pe masa prefectului Radu Renga. Administratorul public a declanşat un puci pentru evitarea scoaterii din funcţie, Udubae a preferat să-şi dea demisia decât să ajungă la pârnaie.

 

Incredibil! Penalii din Primăria Bujoreni îşi fac propria lege fără pic de teamă deşi fac obiectului unei anchete penale.

Scandalul din Primăria Bujoreni a depăşit limitele normalului aseară în cadrul şedinţei Consiliului Local Bujoreni când întâlnirea de lucru a degenerat în bătaie.

Potrivit unor surse, consilierii locali Raicu şi Cîrstoiu s-au aliat cu Gheorghe Petrescu, administratorul localităţii cu atribuţii reduse, şi au refuzat să aprobe noua organigramă  propusă de primarul Gheorghe Udubae.

Proiectul permitea deblocarea activităţii prin scoaterea lui Petrescu din funcţia de administrator public. Cei trei au declanşat un scandal care a degenerat în bătaie.

Petrescu refuză să renunţe la funcţia de administrator chiar dacă conform reglementărilor legale nu-şi poate duce la îndeplinire obligaţiile prevăzute de fişa postului, respectiv semnarea documentelor administrative.

În concluzie, potrivit regimului impus de gaşa lui Petrescu, primarul Udubae este obligat prin fişa postului să valideze prin semnătura sa contractele şi lucrările încheiate de administratorul Gheorghe Petrescu, cu riscul unei anchete penale.

Udubae a refuzat si a încercat să scoată din organigramă postul de administrator, singura modalitate de a scăpa de blocajul din Primărie şi de nebunia declanşată de Petrescu, fost secretar al primăriei anchetat într-un dosar de corupţie.

Gaşa penalului a fost mai tare şi a reuşit să-l facă pe Udubae să-şi dea din nou demisia, de această dată o demisie definitivă. Actualul primar refuză să facă pârnaie din cauza afacerilor dubioase puse la cale de administratorul public, o practică veche în Primăria Bujoreni de unde mascaţii au ridicat cu duba în vara anului trecut toţi angajaţii instituţiei sub acuzaţia unor fapte de corupţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *