Şi preşedintele Costi Rădulescu ar trebui cercetat

Conform unui comunicat de presă emis de Consiliul Judeţean şi semnat de preşedintele Constantin Rădulescu, directorul executiv Nicolae Badea şi directorul adjunct, Antonie Ceauşu, de la Direcţia Generală de Asistenţei Sociale şi Protecţia Copilului Vâlcea (DGASPC Vâlcea), sunt cercetaţi de Comisia de disciplină.

Preşedintele CJ Vâlcea le cere directorilor DGASPC Vâlcea să dea explicaţii cu privire la felul cum au gestionat situaţia de la Centrul de Recuperare şi Reabilitate Nneuropsihică Măciuca.

Comisia de disciplină ar trebuii să facă aceleaşi cercetări, legate de CRRN Măciuca şi în cazul preşedintelui CJ Vâlcea, deoarece conform mai multor declaraţii date de angajaţii CRRN Măciuca şi nu numai, Costi Rădulescu ştia clar care este situaţia de acolo şi ce este mai grav, este că nu a acţionat la momentul potrivit.

„Constantin Rădulescu, Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea şi Valer Tudor, vicepreşedintele cu atribuţii de coordonare a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vâlcea (DGASPC Vâlcea), au sesizat, miercuri, 26 ianuarie, Comisia de disciplină constituită la nivelul instituţiei cu privire la modul în care Nicolae Badea şi Antonie Ceauşu, directorul executiv şi, respectiv, directorul executiv adjunct ai DGASPC Vâlcea au gestionat situaţia apărută la CRRN Măciuca.

De asemenea, tot astăzi, Preşedintele Constantin Rădulescu a dispus convocarea Colegiului Director al DGASPC Vâlcea pentru a analiza şi verifica activitatea aceluiaşi centru şi a solicitat directorului executiv să prezinte măsurile care au fost aplicate pentru îmbunătăţirea activităţii acestui centru în ultimii doi ani.

O altă măsură dispusă de conducerea Consiliului Judeţean Vâlcea în acest caz a fost completarea Comisiei pentru verificarea unor aspecte referitoare la activitatea DGASPC Vâlcea, constituită prin Dispoziţia Preşedintelui Consiliului Judeţean Vâlcea nr. 24 din 11 ianuarie 2017, cu câte un reprezentant al Direcţiei de Sănătate Publică Vâlcea şi al Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea, precum şi cu un funcţionar din cadrul Compartimentului Audit Public Intern al Consiliului Judeţean Vâlcea”, se arată în comunicatul CJ Vâlcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *