Dan Puric despre proteste: „România este la mâna derbedeilor. Iohannis este depășit de situație!”

Celebrul actor și regizor Dan Puric a vorbit despre protestele de duminică seara și le-a transmis un mesaj tinerilor care au ales să-și manifeste nemulțumirea în stradă. Acesta atrage atenţia asupra faptului că în momentul de față, România nu are cine să înlcuiască actuala clasă politică.

 

„Ştiţi care este tragedia tinerilor? Au potenţial genial, dar câmpul de manifestare este nul şi nul va fi pe viitor. Rămâne o Românie la mâna derbedeilor. Dacă această ţară strigă că ne-am săturat de voi, dar nu avem pe cine să punem… Nu putem trăi din evenimente cu succes, trebuie o schimbare radicală. Primul lucru pe care l-aş completa este ca generaţia mea are o lipsă acută de valori. Dacă ar fi să propun pe cineva în locul actualei clase politice, nu aş avea un răspuns”, a spus Dan Puric.
„Exista o reacţie negativă faţă de politică, este temă principală a pieţei. Pe de altă parte, situaţia este ca o explozie şi, odată ce a fost declanşată, este greu să mai fie strunita. Este vorba de o reacţie negativă faţă de această clasă politica”, a comentat Dan Puric protestele din ultimele zile, la RTV.
”România are nişte cifre stabile şi toate cifrele astea bune s-ar putea să se ducă pe Apa Sâmbetei. Noi trebuie să ieşim din provizorat istoric. Noi nu mai avem destin a ne acorda la istoria de neam, deci la monarhie. Ce avem noi acum sunt chestii de împrumut. Atunci vom avea şi noi o istorie şi o demnitate. Iohannis este depăşit de situaţie”, a mai spus Dan Puric.
El le-a transmis și un îndemn tinerilor: „Apucaţi-vă şi citiţi, apucaţi-vă şi interesaţi-vă. V-au văduvit de valori, trebuie să învăţăm să fim români. Nu este nicio ruşine, puilor, în treaba asta. Nu trebuie să fii exacerbat, să-ţi pui tricolorul pe chiloţi”.

14 comentarii la „Dan Puric despre proteste: „România este la mâna derbedeilor. Iohannis este depășit de situație!”

 • 1 februarie 2017 la 6:46
  Permalink

  Lipsa de implicare este cauza tuturor relelor pe care le traim acum! Societatea se uita doar la „ce se da”! Ignora „ce se cere”! Si asta se intampla pentru ca asa cum odinioara se spunea – si chiar asa era, ca „partidul te vrea tuns” acum, din pacate – partidul ne vrea prosti! Din acest motiv se lucreaza intens la rasturnarea in continuare valorilor! AU DISTRUS COMPETITIA! AU CREAT SRL-URI DE DIPLOME, DOCTORATE SAU TITLURI UNIVERSITARE SI AU SCOS PE PIATA TOT FELUL DE pipite , manelisti, parveniti,…. pe care „ni-i servesc” de dimineata pana seara pe toate „tembeliziunile” sa-i luam drept modele(?)! Asa am ajuns sa ne conduca „smecherii” care s-au imbogatit peste noapte, calcand pe cadavre sa ajunga in varf! Si noi facem haz de necaz si-i lasam! Pana cand? Treziti-va in ceasul al 12-lea!

  Răspunde
  • 1 februarie 2017 la 8:14
   Permalink

   Foarte adevarat ce spuneti,faceti ceva….

   Răspunde
   • 2 februarie 2017 la 5:21
    Permalink

    Nu se mai poate face nimic!Doar daca se naște un Vlad Țepeș.

    Răspunde
  • 2 februarie 2017 la 19:48
   Permalink

   Ai dreptate. Cred ca deja ceea ce se intampla in Piata Victoriei e un semn bun si trebuie sa nu ne lasam. A fi roman e o responsabilitate, nu doar o hartie in vint

   Răspunde
 • 2 februarie 2017 la 9:05
  Permalink

  nu trebuie sa stamcu miinele in san ,dar nici sa ne lasam impinsi de cinestie ce puteri ocultecarear dori sa ne puna piciorul pe grumaz si sa ne dezbine .De ce nu au facut publicaintreaga ordonanta cu ce aveau de gind si sa fie discutata ?De ce nu se face referendum ptr republicasau monarhie?Imi spun cei care au trait in ,onarhie ca in momentul unei proaste guvernari se da sarcina unui om politic de a face un nou guvern de ce trebuie sa aruncam la gunoi ce este bun dintr o guvernare sisa schimbam tot numai de dragul schimbarii ?

  Răspunde
 • 2 februarie 2017 la 23:54
  Permalink

  Corupţie e la toţi, dar ordonanţele şi le-au asumat numai unii. Rezistenţa presupune organizare: mişcarea civică, partidele de opoziţie parlamentară şi extraparlamentară trebuie să le mulţumească protestatarilor şi să aplice întreaga experienţă a Convenţiei Democrate de după 1990. Nu se încheagă însă nicio alianţă civică, iar mâine se va spune că e aici un comportament de… beneficiar al ordonanţelor feseniste, partidele având penalii lor, iar unele oengeuri sperând finanţări suplimentare ca să se implice contra unei corupţii revigorate noaptea.

  Răspunde
  • 5 februarie 2017 la 21:59
   Permalink

   Bai caciula pe s–a , esti UN DERBEDEU INDUBITABIL ! TE DOR ONG-URILE=PRESTATIE ANTIROMANEASCA,CARE DOAR MIMEAZA LUPTA ANTICORUPTIE STUPIDULE..!!!!?

   Răspunde
 • 4 februarie 2017 la 0:15
  Permalink

  da ce avem noi aici ? :)) avem un Puric, deci sa facem ca Puric , cum oare canta puricii pe un caine mort ? asta e intrebarea

  Răspunde
 • 4 februarie 2017 la 15:56
  Permalink

  Înainte de a sugera ca tinerii care au ieșit in strada sunt lipsiți de valori ,cred ca ar trebui sa discutați cu ei .Nu puteți stabili eticheta fără a va informa .Acei tineri care au venit cu 2,3 copii alături reprezintă o generație care nu se teme sa își exprime părerile stand in frig noaptea ,pașnic încercând sa schimbe ceva .Eu sunt foarte dezamagita ,domnule Dan Puric de mesajul dumneavoastră .Daca anterior reprezentați un model de valori ,astăzi ma faceți sa îmi reconsider părerile .

  Răspunde
 • 6 februarie 2017 la 16:55
  Permalink

  puneți mana pe munca si nu mai cerșiți. Atata popor daca ar fi plantat cate un copac ar fi fost tara mai bogata decat sa urle la o cladire. Rusine !!! Hotii strigă hotii.

  Răspunde
  • 13 februarie 2017 la 5:41
   Permalink

   Va rugam sa ne scuzati, nu producem cit furati

   Răspunde
 • 7 februarie 2017 la 15:34
  Permalink

  Un om care este lipsit de cultură, e limpede că este derbedeu. Iar cel care e lipsit de credință este ciuma societății. Nu-l condamnați pe Dan Puric, dacă ne spune adevărul. Nemții au cultură. Noi pe a noastră am aruncat- la gunoi și o copiem pe a lor precum maimuțele.

  Răspunde
 • 7 februarie 2017 la 15:36
  Permalink

  Tinerii din 1989 aveau rușine și frică de Dumnezeu. Cei de astăzi nu au grijă decât de trup și instinctele animalice. Un om care înjură este mai respingător decât un animal.

  Răspunde
 • 13 februarie 2017 la 5:35
  Permalink

  Situatia noastra a romanilor este foarte grava, s-a creat un haos dupa parerea mea cu buna stiinta de niste ticalosi care au interese , tensiunea oamenilor arata ca situatia nu mai poate fii suportata se doreste o schimbare dar din pacate nu gasim directia buna. Este o lupta a raului cu binele fara sa stim multi dintre noi care e binele si care e raul, si asta din cauza manipularii ordinare care se face peste tot. Cred ca vom renaste din propria cenusa dar este pacat ca am tolerat atitia ani jaful si nedreptatea, vom plati un pret mare. Dle Valeriu, in zilele astea si frica de d-zeu este o forma de manipulare, un preasfintit militeaza zilele astea sa scoata lumea in strada si pentru cultul familiei spunind ca „sunt multi copii abandonati de parinti care au plecat la munca in strainatate”, si da dumnealui o solutie umana : ” sa-i ia cu ei in strainatate sau sa se intoarca in tara la copii”. cit de ipocrit si ticalos poti fii, oamenii au plecat de disperare sa poata avea cu ce-si creste copiii, aici in tara au unii de furat fara masura, preasfintitul stie ca noi toti asta, nu a scos oamenii in strada sa se opreasca furturile si nedreptatile, va las pe dvs. sa intalegeti de ce daca sunteti si dvs de buna credinta. Cam aici s-a ajuns cu manipularea,

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *