Jandarmeria se pregătește de vânătoare. Protestatarii violenți sunt principala lor țintă

Jandarmeria anunţă că nu se limitează doar la pedepsirea celor peste 100 de ultrași  din Piața Victoriei care au fost arestaţi aseară ci analizează probele video pentru a-i identifica şi pe ceilalţi manifestanţi violenţi.

 

„Mulțumim tuturor acelora care au multiplicat mesajele Jandarmeriei, cetățenilor care au prostestat paşnic şi au respectat indicațiile forțelor de ordine, sprijinindu-le astfel în acțiunile de asigurare şi restabilire a ordinii şi siguranței publice, la nivelul Capitalei.

Am primit numeroase imagini şi înregistrări din partea cetățenilor care au fost prezenți ieri în Piața Victoriei, pe care le vom folosi pentru identificarea şi sancționarea, conform legii, a tuturor celor care au comis acte de tulburare gravă a ordinii publice, precum şi acte de violență.

Dacă dețineți materiale de acest fel, vă rugăm să le puneți la dispoziția Jandarmeriei Române folosind următoarea adresă de e-mail: op_jr@mai.gov.ro sau pe suport electronic pe adresa instituției (strada Jandarmeriei, nr. 9-11, sector 1, Bucureşti).

În situația în care transmiteți pe e-mail, puteți încărca materialele prin site-urile de transfer disponibile pe internet.”, au scris cei de la Jandarmeria Română, pe pagina oficială de facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *