România în prag de război civil! PSD pregătește un mega-miting împotriva lui Klaus Iohannis

Război civil în România! PSD pune la cale un mega-miting, anunță unul dintre senatorii săi. După o săptămână de proteste masive care au scos în stradă aproape un milion de oameni ce au urmat ședinței de guvern în care s-au adoptat acte pe justiție, PSD vrea o contra-manifestație. Aceasta va avea loc în București, săptămâna aceasta. Confruntarea dintre cele două tabere este iminentă…

 

Liviu Dragnea a recunoscut că membrii PSD pun presiune pentru organizarea unei manifestații prin care să se susțină guvernul Sorin Grindeanu, dar a declarat că nu va organiza acest eveniment. Numai că unul dintre deputații PSD, Liviu Pleșoianu, a anunțat că PSD are în plan o astfel de acțiune de amploare. „Vă rog, așteptați mesajul nostru oficial. Mitingul nostru va fi unul autotizat! Revenim…”, e anunțul postat pe o rețea de socializare.

„Poporul ăsta, care nu e poporul lui Iohannis, are voie să-și facă vocea auzită. Totul va fi organizat, autorizat. Dacă va fi vreun incident, acela va fi organizat de Klaus Werner Iohannis, românii trebuie să știe. Decizia a fost luată în cursul dimineții. Pentru a avea toate autorizațiile, e nevoie de câteva zile, așa că mitingul va avea loc săptămâna viitoare.

Va vedea și presa de afară, și Bruxelles-ul, și America, ce vrem, ce vor oamenii care au votat. O să vadă amploarea fenomenului. Vocea tăcută va vorbi. Am depus actele la Primăria Capitalei. Nu știm câți oameni vom avea. Dacă ceilalți români consideră că e vremea ca multi-naționalele să nu mai facă revoluții, acum e momentul. E un mesaj și pentru patronatele românești. Trebuie să fim calmi”, a spus Pleșoianu la Antena 3.

 

4 comentarii la „România în prag de război civil! PSD pregătește un mega-miting împotriva lui Klaus Iohannis

 • 6 februarie 2017 la 14:57
  Permalink

  Dragnea si Taricreanu,din prostie,nu inteleg un simplu adevar.
  Binomul Rusiei, Dragnea-Tariceanu, cu ale lor 18% din numarul total al Electoratului roman, detin majoritatea numai in interiorul cladirii Parlamentului de la Bucuresti. Acesti doi calareti fara cap, Dragnea si Tariceanu, nu-si dau seama ca in afara cladirii Parlamentului, Puterea politca o detine 82% din numarul total al Electoratului roman si nu cele 18% ale gruparilor politice ale lui Dragnea si Tariceanu!
  Asa ca, orice decizie si orice hotarire, luata de Binomul Rusiei, cu ale lor 18%, in interiorul cladirii Parlamentului fara consultarea si acordul majoritatii, adica a celor 82%, din afara cladiri Parlamentul, obligatoriu v-a trezi Nemultumire, Proteste si Nesupunere civica din partea celor 82% din Electoratul roman!!
  Dar, Dragnea si Taricreanu,din prostie,nu inteleg acest simplu adevar.

  Răspunde
  • 7 februarie 2017 la 11:05
   Permalink

   Întrebarea e, de ce nu a-ti venit la Vot? Celelalte comentarii sunt de prisos. Mă leg de un procent ptr care nu am făcut nimic sa-l schimb. Asta e Logica.. Acolo unde nu-i Logică e… altceva…

   Răspunde
 • 7 februarie 2017 la 7:34
  Permalink

  Dacă PSD are 18 % din totalul voturilor /45% din cei care au votat, atunci cât are PNL din totalul voturilor? Dacă ai făcut matematica cu vreun boșiman , îți spun eu: aproximativ 8%. Și cum poti fi atât de impertinent si bou? Nu ai auzit că democratia se bazează pe majoritate ratatule?

  Răspunde
 • 7 februarie 2017 la 9:36
  Permalink

  Păstrați Pacea Sufletească, că-i ce-a mai de preț, oricăru-i Suflet şi Cetețean de pe Întreg Mapomond. Nimic nu-i în Lume mai de preț ca Pacea şi Sănătatea. Deci Bucurați-vă dragi Concetețeni cât aveți Sănatate, Pace Sufletească şi Pace în Țară. Să auzim de Bine, Doamne Ajută! Doamne de Lumină şi Întelepciune Întregului Neam Omenesc. Să fie dar Pace între Popoare.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *