Traian Băsescu atacă DNA-ul și Parchetul General

Fostul preşedinte, Traian Băsescu, ţine partea Guvernului în scandalul Ordonanţei pe Justiţie şi atacă dur Procuratura. Mai mult, Băsescu spune că Executivul nu e sindicat şi funcţionarul public care nu execută ce îi spune ministrul trebuie dat afară. 

 

„Pare să se meargă prea departe. Hotărârile Guvernului sunt politice. Avem şi o hotărâre a Curţii în privinţa Curţii. Nu îmi dau seama ce anchetă se poate face. Poate pe un regulament de ordine interioară. Executivul nu e sindicat. Cine vrea sindicat, se duce să-l ancheteze pe Costin, pe hoţ. Ajungem să prostituăm ideea de executiv. Ministrul se instalează, adună directorii şi le spune obiectivele lui ca ministru. Cine a vrut să meargă pe obiectivul lui Iordache, mergea. Cine nu, trebuia dat afară. I-a pus ministrul să fure sau să falsifice acte? Nu.

Băsescu atacă dur Parchetele şi spune că acestea nu trebuie să se implice în politică. Totul, după ce DNA a anunțat că a deschis un dosar în care sunt vizați membri din guvern care au lucrat la actele de justiție aprobate în ședința de marți. „Procuratura nu trebuie să cenzureze ce face Guvernul. Ajungem într-o nebunie în ţara asta dacă un ministru sau un Guvern nu dau un aviz de la un funcţionar. Parchetele nu sunt responsabile de politica penală. Singurul responsabil este guvernul. Trebuie să facem un singur lucru. Să fim cinstiţi fiecare cu mandatul dat de Constituţie.”, a mai spus Băsescu în direct pe B1TV.

Un comentariu la „Traian Băsescu atacă DNA-ul și Parchetul General

  • 6 februarie 2017 la 8:09
    Permalink

    NIMENI nu contesta legitimitatea guvernului sau rezultatul alegerilor . ROMANII AU FOST TRADATI DE ACEST GUVERN CARE A FOST PUS ACOLO SA CONDUCA TARA IN INTERESUL CELOR CARE I-AU VOTAT SI NU SA FACA SCAPATA DE PUSCARIE TOATA ‘ GASCA LOR POLITICIENI HOTI ” ! Toti acesti POLITICIENI HOTI au furat din buzunarele romanilor , au furat de la gurile copiilor romanilor, iar GUVERNANTII vor ca HOTII sa nu mai faca nici puscarie si sa ramana si cu banii furati ! Ordonanta de abrogare a Ordonantei 13 a fost o alta HOTIE , adica o mare cacialma , pentru ca textul Ordonantei de abrogare este NECONSTITUTIONAL , astfel ca ORICINE o poate ataca si invoca NECONSTITUTIONALITATEA EI ! Rezultatul va fi : ANULAREA acesteia ! Daca este Ordonanta de ABROGARE a Ord. nr. 13 este ANULATA rezulta ca Ordonanta 13 este ESTE IN VIGOARE SI ISI PRODUCE EFECTELE ! Deci se APLICA ! ASA CA TOATA GASCA DE POLITICIENI HOTI SCAPA DE PARNAIE SI RAMAN SI CU BANII FURATI DE LA ROMANI ! Asta e toata problema ! Romanii nu mai au incredere in ACEST GUVERN si nici in LIVIU DRAGNEA si nici in CALIN POPOESCU TARICEANU !

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *