Deputatul Eugen Neaţă ne spune cum stă treaba cu demnitatea

Eugen Neaţă, deputat independent în cuget, dar cu buletin de PSD în Parlamentul României ne-a explicat săptămâna trecută printr-un mesaj postat pe FaceBook necesitatea Ordonanței “Dragnea”. Consilierul lui Mircia Gutău, edilul cu două condamnari penale, unul dintre clienţii acestei ordonanţe, afirma că masele de manifestanţi sunt manipulate de PNL si USR, două partide care vor să-i lase fără BUNĂSTARE, DEMNITATE şi RESPECT.

Îl informăm că românii sunt “scuipaţi” zilnic de prietenii domniei sale şi de ceilalti colegi de partid sau de Parlament. Că DEMNITATEA, RESPECTUL şi BUNĂSTAREA au fost ABROGATE în România de clasa politică în urmă cu 27 de ani.

Îi mai reamitesc că mai sunt români în ţara asta care gândesc cu capul lor, că nu toţi pupă dosul șefului de partid sau de clan pentru un cont gras în bancă. Că nu toată lumea e de vânzare, că tot vorbim despre DEMNITATE.

Cât despre Mircia Gutău și alți penali prinşi cu mâinile în banii statului, îl informăm că a fost condamnat pe drept, cu şanse mari pentru alte condamnări… tot penale. Edilul Râmnicului are obiceiul să dea tunuri cu sume mari, cu  mult peste 200.000 de lei.

Da, masele din piaţă au înţeles perfect măsurile luate, că se încearcă jefuirea României pe repede înainte fără pic de rușine. Se doreşte înstaurarea unei dictaturi mafiote pentru legitimarea noilor abuzuri. Legile pregătite au în spate interesele partidelor politice, o masă de termite mecanice incapabile să gândească un program pentru o dezvoltare reală, pentru ca s-a specializat doar în tocat.

 

Fiecare dintre noi are dreptul la libera exprimare, dar haideți înainte de a mai propaga mesajele celor care au fost la putere până acum, să vă informați, să înţelegeţi că în joc este viitorul nostru şi al copiilor noştri. PSD a fost ales cu votul majoritar al populaţiei, nu a preluat puterea prin diversiune şi manipulare.

Am privit cu mare atenţie protestele ce se desfăşoară şi am constatat că cei care ies în stradă sunt reprezentanţi ai unor partide politice (PNL şi USR), reprezentanţi ai unor instituţii cărora le este interzis prin lege să participe sau să instige oamenii la aceste lucruri. Pentru că România începe să aibă un parcurs economic în creştere, o democraţie stabilă şi un sistem legislativ bun, se încearcă prin fel şi fel de tertipuri ca votul românilor din luna decembrie să fie anulat. Cu toţii trebuie să ne mobilizăm pentru a ajuta la dezvoltarea ţării noastre, iar oamenii să primească ceea ce le-a fost luat: bunăstarea, respectul, liniştea şi demnitatea.

Cei care mi-aţi acordat votul în data de 11 decembrie, aţi făcut-o cu încredere. Acum, vă rog pe toţi cei care aveţi încredere în mine, în PSD şi în noul Guvern să nu vă alăturaţi celor care participă la manifestaţii neautorizate, manipulate pe reţelele de socializare.

Ordonanţa dispusă de către Ministerul de Justiţie este una benefică pentru România. Drepturile şi libertăţile omului sunt total ignorate. Singurii care au mai vorbit în ultima perioadă au fost unii ziarişti. Acum, ei sunt chemaţi pentru a fi interogaţi în Parchete, sunt intimidaţi şi ameninţaţi. Dacă vom continua în acest ritm, există şanse ca pe viitor să nu mai poată vorbi nimeni, iar singurii vinovaţi că s-a ajuns în această situaţie, suntem noi toţi.

În absenţa unor modificări substanţiale ale actualei legislaţii, orice procuror din ţară poate trimite în fața instanţelor peste 75% din populaţia României. Orice instanţă sufocată de dosare poate condamna oameni nevinovaţi fără probe solide, ci pe bază de informaţii, denunţuri sau suspiciuni rezonabile. Observ că manifestanţii nu ştiu pentru ce militează, care este scopul şi încotro doresc să se îndrepte. Sunt mii de cazuri în care au fost acuzaţi şi arestaţi oameni nevinovaţi, şi aici vă dau exemple: cazul Mircea Diaconu, Mariana Rarinca, Mircia Gutău, Gabriel Berca, Ludovic Orban şi mulţi alţii. Cazuri despre care s-a vorbit de-a lungul timpului şi care s-au dovedit a fi abuzive. Cei care protejaţi aceste nedreptăţi, v-aţi întrebat vreodată cum ar fi fost să fiţi dumneavoastră în această situaţie sau un membru al familiei?

Rămân ferm şi continui să susţin programul de guvernare, ordonanţele date şi am toată încrederea că împreună cu voi, cei care înţelegeţi că măsurile luate sunt pentru oameni, vom reuşi să aducem ţara noastră acolo unde îi este locul.”, afirmă deputatul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *