Cică, cică…

Cine nu are consilieră să-şi ia… Deputatul Eugen Neaţă are cea mai tare consilieră din ţară… ţine la tensiunea lui arterială ca la ochii din dotare.

Madălina Cotar nu lasă să treacă nimic… pe pagina de FaceBook. Toate postările lăsate pentru ziariştii incomozi sau de cetăţenii nemulţumiţi sunt rase, şterse, distruse…

Deputatul Neaţă e ţinut la o temperatură normală care să-i permită o funcţionare normală în Parlament… nu de alta dar are câteva legi pe care tebuie să le treacă cu amândouă mâinile… dacă se poate… toate duc spre spălarea cazierului lui Mircia Gutău… şi a altora.

***

Cuplul Mircia Gutău – Costantin Rădulesu are probleme de comunicare. Săptămâna trecută, la Consiliul Naţional al Elevilor, Rădulescu a trimis tineretul patriei să viziteze bisericile din oraş, Gutău i-a trimis în cluburi, discoteci şi la SPA.

„Domnul preşedinte al Consiliului Judeţean a spus că avem foarte multe biserici. Aşa e, suntem primul judeţ din România, dar eu sunt convins că dumneavoastră în această perioadă scurtă nu veţi merge la biserici şi de aceea eu vă invit să mergeţi la discoteci, la cluburi, la SPA-uri şi vă sfătuiesc că trebuie să realizaţi în permanenţă că în viaţă trebuie să le faceţi pe toate”, a spus Mircia Gutău.

Social democratul s-a pliat rapid şi a revenit asupra declaraţiei de dragul armoniei politice… i-a sfătuit să se ducă dimineaţa la biserică… seara în cluburi.

***

Fostul interimar al Poliţiei Municipale Ion Matei a rămas fără funcţie. Aflat la a doua prelungire a mandatului de interimar, Matei a fost tras pe tuşă… motivul a rămas un mister. Aflat în graţiile primarului Gutău, prin prietenul său Eugen Neaţă, Matei a rămas fără susţinerea acestora. Variantele vehiculate în piaţă se bat cap în cap… unii spun că ar fi propus pentru o funcţie mai bănoasă… alţii că s-ar întoarce de unde a plecat…

Angajaţii sunt fericiţi indiferent de varianta oferită… au scăpat de el şi asta e tot ce contează… Ruşinică, ruşinică… să te bucuri de răul omului…

***

Și tot un prieten al deputatului Neaţă a ajuns la Parchet din cauza unei altercaţii cu un coleg de breaslă. Într-o criză maximă de nervi, Geani Deaconu, şeful Poliţiei Rutiere Râmnicu Vâlcea, a băgat mâna în gâtul unui coleg chiar în secţia de UPU a Spitalului Judeţean Vâlcea. A plecat de la o agapă să-și descarce nervii în SJU.. Agresatul i-a făcut plângere penală şi aşa a ajuns Geani clientul Parchetului. Maidan curat… parol…

***

Nici şeful Inspectoratului Judeţean de Poliţie nu stă mai bine, tânărul şef Bogdan Berechet a obosit deja şi şi-a luat concediu la câteva ore de la bilanţul instituţiei.

Trecând peste oboseala cronică, Berechet a decis în cel mai pur spirit comunistoid să ţină şedinţa cu uşile închise, departe de ochii presei. Oare ce ascund poliţiştii vâlceni, stau chiar atât de prost?

Atâta transparenţă mai rar… şi se tot spune că tineretul e deschis la nou, la transparenţă, la … bla, bla, bla…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *