Fost deputat: „Traian Băsescu, un cadavru politic!”

Într-o postare publicată pe pagina personală de facebook, fostul deputat de Olt, Aurelian Pavelescu, îl critică extrem de dur pe fostul pe fostul său aliat politic, Traian Băsescu:

 

„L-am văzut azi în parlament pe Băsescu justificându-se şi vrând să facă expertize, să dea soluţii, pentru uriaşul abuz pe care l-a făcut chiar el în timpul mandatului, cu privire la justiţie. S-a aşezat umil la pupitru, încercând, prin glume, să câştige bunăvoinţa lui Dragnea şi Tăriceanu (aflaţi la butoane), spăşit, cu speranţa că va fi… iertat!

Am ştiut mereu că Băsescu este de fapt un laş şi un fricos, de aceea a fost şi atât de cinic şi dur în mandatele lui, folosindu-se de vicleşuguri, de sistem, de şantaj şi ameninţări, de cătuşe, împotriva adversarilor politici: un bărbat puternic nu face aşa ceva. Astăzi l-a văzut în deplină lui laşitate şi slugărnicie o ţară întreagă.

Nu am fost niciodată prieten cu el. Am încercat să realizez cu PMP o construcţie pe dreapta populară pentru a salva partidul, după ce am fost total izolaţi, cu concursul PNL! A jucat ca un laş, ca un om fără onoare ce este: nu şi-a ţinut cuvântul, ca ultimul om de pe pământ. Ştia, de altfel, în viclenia lui, că, dacă voi afla ce-a stat în spatele lui, nu-l voi ierta!De aceea s-a ferit mereu de mine, m-a bârfit pe la spate, m-a discreditat cât a putut, cu toate că se afla într-o funcţie atât de puternică, iar eu nu aveam practic niciun instrument la îndemână!

Astăzi, lucrurile s-au întors împotriva lui. Nu mai stă la pupitrul de la Cotroceni, cu serviciile lângă el, cu DNA şi cu slugile din toate partidele, pe care le-a şantajat sau le-a folosit! Cerşeşte două minute în plus de la Dragnea, pe care îl numeşte „ayatolah ortodox”, adică cea mai mare căpetenie, cu o slugărnicie odioasă!

Va rămâne în istorie ca un om al nedreptăţilor şi abuzurilor, al laşităţii şi vicleniei! Tot aşa a închinat ţara lui Merkel şi tuturor celor care l-au primit la masa lor, pentru firimituri…
Românii ar trebui să ţină seama de acea vorbă din bătrâni, altădată lege scrisă, în vremea voievozilor… despre oamenii însemnaţi! Am greşit şi eu, cunoşteam toate acestea, am ignorat nu principiile, ci voievozii! L-am tot criticat pe Băsescu în ultimii doi ani, e vremea să-mi cer iertare! A ajuns ce merită: un cadavru politic!

Un comentariu la „Fost deputat: „Traian Băsescu, un cadavru politic!”

 • 16 iulie 2017 la 7:28
  Permalink

  Desene animate al politicii romanesti. Cit a fost sus s-a cacat in capul tuturor , acum
  linge palmele mizerabile ale tuturor.
  Jegul jegurilor si hotul hotilor care astazi striga sa dam hotii afara din tara.
  Mare mizerie si un caracter zero. Miticul cu veleitati de sluga obedienta.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *