Aflată la a cincea victorie din şase partide disputate în 2017, HCM Rm. Vâlcea visează, la finalul sezonului, la un loc de cupe europene

După o lună de absenţă din Polivalentă, timp în care a stat şi a jucat trei meciuri în deplasare, două câştigate (la Craiova şi la Cisnădie) şi unul pierdut (la Braşov), HCM Rm. Vâlcea a revenit acasă şi a jucat în faţa a circa 1600 de spectatori cu CSM Bistriţa.

 

Victorie decisă în ultimele zece minute

 

După un meci extrem de frumos, cu răsturnări de scor, „municipalele” au câştigat, 32-28, după ce la pauză oaspetele conduceau cu 15 la 13. Gruparea antrenată de secundul Nationalei, Horaţiu Paşca, a condus în Polivalentă până în minutul 40, după care vâlcencele au avut o revenire de senzaţie. După ce Vâlcea a egalat la 20, zece minute s-a mers cap la cap, însă ultimele zece minute au fost de senzaţie pentru gruparea preşedintelui Petre Berbecaru, care s-a impus la final la o diferenţă de 4 goluri, 32-28.

 

Lotul echipei HCM

 

Şerban, Blazek – Vălean – Senocico 7, Adespii 6, Simion 4, Cioaric 4, Safta 3, Gavrilă 2, Vizitiu 2, Florica 2, Craiu 1, Stoicănescu 1, Khouildi. Antrenori: Gheorghe Sbora şi Luminița Dinu.hirilă, cu 8 reuşite.

 

Urmează deplasarea la Slobozia

 

După cinci victorii din cele şase jocuri disputate în acest an, fetele noastre şi-au consolidat locul 5 în clasamentul Ligii Naţionale, la un punct de SCM Craiova, ocupanta locului 4, şi la 4 puncte de locul 3, ocupat de gruparea lui Gheorghe Tadici, HC Zalău. Duminică, HCM joacă la Slobozia, cu ultima clasată, CSM Unirea, după care va sta, pentru ca pe 23 martie, vâlcencele să întâlnească pe CSM Bucureşti, campioana Europei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *