Șeful serviciului tehnic al Direcției Naționale Anticorupție la aceeași masă cu politicieni, de la PSD și PNL, anchetați de DNA

Legăturile dintre oamenii din zona Justiției și politicieni a provocat întotdeauna scandal. Când însă oamenii provin din zona DNA e și mai interesant, ținând cont că se fac tot felul de presupuneri despre cum și cine este cercetat de procurorii anticorupție. Procurorul Horațiu Baias, șeful serviciului tehnic al Direcției Național Anticorupție, a participat la Balul Vânătorilor din Maramureș.

 

Şeful interceptărilor DNA s-a întreţinut timp de mai multe ore cu deputatul PSD Sorin Bota, fost secretar în Ministerul Transporturilor condus de Miron Mitrea în guvernul Guvernul Năstase.

La veniment au mai fost prezenți și fostul deputat PNL Mircea Dolha, preşedintele PNL Maramureş, în trecut anchetat de DNA pentru trafic de influenţă şi ulterior achitat. Un alt personaj prezent la eveniment a fost preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş, Gabriel Zetea (preşedinte PSD Maramureş). Acesta a fost vizat în dosarul privind construcţiile nelegale aprobate de arhitectul-şef al municipiului Baia Mari, iar presa locală a scris că i s-ar pregăti un dosar legat de de afacere de 15 milioane de euro la aeroportul Baia Mare, pe care îl gestionează.

O altă prezenţă interesantă este a lui Dragoş Titea, numit zilele trecute secretar de stat la Ministerul Transporturilor. Titea a mai fost secretar de stat în acelaşi minister, în perioada martie 2014-august 2015. În iulie 2015, acesta a fost implicat într-un scandal, după ce a plecat la mare cu un elicopter al Şcolii de aviaţie din România, fiind însoţit de fiul său şi de şefa de cabinet.

Nu a lipsit nici primarul interimar al municipiului Baia Mare, Marinel Rob. Mai mult, alături de procurorul DNA, în imagini apare şi soţia şefului ANAF Maramureş, fost cenzor la clubul de handbal a cărui activitate e cercetată într-un dosar DNA, scriu cei de la stiripesurse.ro.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *