Anunț APAVIL SA: Furnizarea apei potabile va fi întreruptă în comunele Budești și Mihăești

Ca urmare a executării lucrărilor de remediere pierdere apă potabilă pe conducta din Hobas D600mm existentă în comună Budeşti, sat Lunca (punct la Ştubeu) ce alimentează comună Budeşti şi Mihăeşti (parţial), APAVIL SA comunică:

 

În data de 21.02.2017 între orele 13.00-18.00 se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenţi în Comuna Budeşti (Barza, Ruda, Aninoasa) şi consumatorii existenţi în Comuna Mihăeşti (Tătărani nr. 36 şi nr. 38) judeţul Vâlcea.

În această perioadă orară echipele de intervenţie ale SC APAVIL SA vor face eforturi susţinute pentru remedierea situaţiei neplăcute în cel mai scurt timp posibil. Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din reţea certificaţi prin buletine de analiză a apei în secţiunea de intervenţie (înainte şi după spălarea reţelei) angajaţii SC APAVIL SA vor efectua purjări în zona respectivă şi în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Recomandăm şi consumatorilor afectaţi ca imediat după pornire să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurităţi produse ca urmare a întreruperii furnizării apei. Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către SC APAVIL SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor confirmate de specialiştii societăţii noastre.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *