Kovesi făcută praf de Băsescu: „Femeia asta crede că tot poporul ăsta e un popor de proști pe care crede că-i poate manipula. A spus 2.150 de dosare! În toată Europa nu există 100 de dosare! În toate statele Uniunii Europene nu există 100 de dosare pe abuz în serviciu”

”M-am uitat la disperarea cu care doamna Kovesi anunța (la bilanțul DNA pe 2016 – n.red.) 2.150 de dosare pe abuz în serviciu. Vă rog să mă credeți că mi-am dat seama că femeia asta crede că tot poporul ăsta e un popor de proști pe care crede că-i poate manipula. Abuzul, pe definiția pe care a avut-o… e o definiție de tip stalinist, sovietic, în care lasă la interpretare în funcție de interesele politice. E infracțiune de serviciu, nu are nicio treabă cu corupția.

A spus 2.150 de dosare! În toată Europa nu există 100 de dosare! În toate statele Uniunii Europene nu există 100 de dosare pe abuz în serviciu”, a spus Traian Băsescu, pentru B1 TV.

2 comentarii la „Kovesi făcută praf de Băsescu: „Femeia asta crede că tot poporul ăsta e un popor de proști pe care crede că-i poate manipula. A spus 2.150 de dosare! În toată Europa nu există 100 de dosare! În toate statele Uniunii Europene nu există 100 de dosare pe abuz în serviciu”

 • 27 februarie 2017 la 12:01
  Permalink

  „Sistemu”-i de el creat!
  (Oare dînsul auitat??)
  Văd că uită ce-a zis.. „ieri”
  Cînd îi umplea de aprecieri
  Iar acuma-s,toţi de vină
  Doar el „emană lumină”
  Şi ştiţi care-i durerea mare?
  Că mafia lui ,..e-n floare!

  Răspunde
  • 27 februarie 2017 la 13:00
   Permalink

   Scuza-ma ca-ti spun direct,
   Iti cam lipseste talentu’!
   Daca asta-i munca ta,
   Te cam paste falimentu’!

   Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *