Traian Băsescu atacă derapajele din justiție: „Nu există Stat de Drept dacă justiţia se face selectiv, unii oameni, fie ei şi politicieni sau oameni de afaceri, devin ţinte pe care Sistemul îi execută din interese politice sau economice”

Fostul şef al statului Traian Băsescu avertizează, pe pagina sa de facebook, că nu există stat de drept fără respectarea separaţiei puterilor în stat, ori dacă justiţia se face selectiv şi dacă deciziile CCR nu se aplică în 45 de zile.

 

”Atenţie! Drum alunecos!

 • Nu există Stat de Drept în afara principiului că “nimeni nu este mai presus de lege”. În democraţie, orice om are dreptul la o anchetă corectă şi la un proces corect (inclusiv un criminal, un om de afaceri sau un politician).
 • Nu există Stat de Drept fără respectarea drepturilor fundamentale aşa cum ele sunt înscrise în Constituţia României şi în convenţiile internaţionale la care România este parte.
 • Nu există Stat de Drept fără respectarea separaţiei puterilor în stat.
 • Nu există Stat de Drept dacă justiţia se face selectiv, unii oameni, fie ei şi politicieni sau oameni de afaceri, devin ţinte pe care Sistemul îi execută din interese politice sau economice.
 • Nu există Stat de Drept dacă infractorii protejaţi rămân şi în libertate şi cu banii furaţi în conturi. Nu există Stat de Drept dacă deciziile Curţii Constituţionale nu sunt aplicate în 45 de zile aşa cum cere Constituţia.

Atenţie! Se produc derapaje!”, scrie Traian Băsescu.

4 comentarii la „Traian Băsescu atacă derapajele din justiție: „Nu există Stat de Drept dacă justiţia se face selectiv, unii oameni, fie ei şi politicieni sau oameni de afaceri, devin ţinte pe care Sistemul îi execută din interese politice sau economice”

 • 27 februarie 2017 la 19:36
  Permalink

  Domnule Basescu ai sadit, ai udat si dupa ce planta a crescut culegi roadele… dumneata culegi exact ce ai pus in pamant… nu te mai plange.

  Răspunde
 • 28 februarie 2017 la 21:13
  Permalink

  Daca esti curat de ce te temi? Esti disperat ca si Moliceanu, drac nea si tonta!

  Răspunde
 • 3 iulie 2017 la 8:09
  Permalink

  Acest individ care este cancerul raului din Romania ar trebui izolat si sa i se interzica sa vorbeasca.
  El si familia lui au patentat minciuna , hotia , coruptia si mafia , cit a fost locatar la Cotroceni iar acum striga ca si curva , sa dea afara curvele din sat.
  Justitia este dupa chipul si asemanarea lui adica hidoasa , parsiva si jigodoasa. Daca ar avea bun simt s-ar retrage undeva ca sa uite lumea de el si sa nu-l mai injure atita. Dar , omul dracului fiind ii place sa se dea in spectacol. Cred ca a venit momentul sa-l puna astia bine cu conditia sa dispara din Institutiile de forta toate jegurile promovate de el. Aceeasi soarta trebui sa o aiba si morar si kovesi si stanciu si elenus fata de plus si andreea paul – ANRP – si toate scursurile care au lins blide sa le fie bine. Bine lor , nu noua.
  Sa le dea cel de sus , multi ani. Nu cu sanatate ci cu privare de libertate.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *