Un celebru actor dă de pământ cu sistemul de învățământ din România: „Tătucul Stalin s-ar simţi în sfârşit mulţumit”

Actorul Mihai Mălaimare, într-o postare pe pagina sa personală de Facebook, critică în termeni extrem de duri, sistemul de învățământ din România. Acesta acuză că printre cadrele didactice, din Prahova, Cluj și Bistrița Năsăud, sunt acoperiți ai SRI-ului, iar cei care ar fi întreptățiți să corecteze acele lucrări ar fi procurorii DNA:

 

„Eu aud că sunt nişte tâmpiţi care dau ca subiect la Olimpiadă DENUNŢUL. Măi, fraţilor, mai proştilor, mai dobitocilor, măi, cum să vă spun, păi tătucul Stalin ar fi fericit, s-ar simţi în sfârşit mulţumit, ideea că nişte copii învăţă de mici să-şi toarne fraţii şi părinţii, să-şi, auzi, dovedească creativitatea scriind denunţuri, este atât de tare că nici măcar el nu a cutezat să gândească astfel şi asta, sunt aproape sigur este o formă de #rezist(enţă) împotriva comunismului, vai de capul vostru, vai de mintea irosită degeaba atâta amar de vreme!
Le spun însă acelor creiere lustruite că, nu cred că, sunt autorizaţi să corecteze denunţurile pe care le vor face copiii participanţi la Olimpiadă. Astea trebuie să meargă la DNA care, în virtutea colaborării de veacuri cu Serviciile secrete (SRI – n.red.), este singurul organism autorizat să o facă, sau, poate că în felul acesta se recunoaşte în sfârşit că serviciile au acoperiţi printre cadrele didactice, caz în care notele vor fi puse de persoane cu expertiză. Dar ce vă faceţi dacă vor merge la Olimpiada pe Europa? Acolo pe cine vor denunţa? Poate pe BREXIT?
În cazul puţin probabil, vorba stewardeselor, că este o băşcălie, eu vă spun noapte bună, dormiţi liniştiţi, cineva veghează şi că mâine veţi citi cu ochii dumneavoastră un mic denunţ scris cu mâna feciorelnică de propriul vostru copil pe care, nu-i aşa îl pregătiţi să lupte eficient cu rămăşiţele cumplite ale comunismului punându-l să poarte la gât pancarte cu vorbe splendide pe care hârtia nu le suportă. Bravo, părinţi! Bravo, profesori! Viitor de aur are ţara asta!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *