72,5 lei, preţul unei femei în Primăria Râmnicului

Mircia Gutău cel mai galant primar din România. Edilul Râmnicului va sparge în această primăvară aproximativ 70.000 de lei pentru fericirea doamnelor din instituţia pe care o conduce. Cu mână largă!

 

Primăria Râmnicului cheltuiește în acest an 63.750 lei pentru organizarea ”unor evenimente dedicate femeilor din municipiu și personalui feminin din cadrul administrației locale municipale”.

Astfel, conform hotarârii de consiliu local, primarul Mircia Gutău a cerut Consiliului Local alocarea sumei de 13.000 de lei pentru ”o acțiune de împărțire de flori doamnelor și domnișoarelor din Râmnicu Vâlcea” în zilele de 1 și 8 martie.

Restul sumei de 50.750 lei, vor fi cheltuiți pentru organizarea unui ”eveniment de socializare cu ocazia Zilei Femeii pentru angajatele administrației locale, Consiliului Local, servicii, direcții, etc”.

Confom actului emis de CL, în subordinea Primăriei sunt 700 de angajate care vor primi ”într-o unitate de alimentație publică din municipiu”, o masă în valoare de 60 lei și un cocktail în valoare de 12,5 lei, adică un total de 72,5 lei/persoană.

 

ADI STROESCU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *