Laura Codruța Kovesi ar putea fi schimbată în curând. PSD a găsit deja un înlocuitor

O dezvăluire făcută de Cătălin Tache cutremură justiţia din România. Potrivit acestuia, o parte însemnată a noii Puteri nu se poate lepăda de obsesia de a o debarca pe Laura Codruța Kovesi din fruntea Direcţiei Naţionale Anticorupţie, cu orice preţ, scriu cei de la EVZ.ro

 

Iar imaginaţia celor care se afla în spatele acestui plan s-a înfierbântat atât de mult, încât aceştia, după cum se vorbeşte deja în sistem, nu doar că ar fi şi găsit „înlocuitorul perfect”, dar chiar duc negocieri intense pentru a asigura unanimitatea clasei politice în vederea ipoteticei înlocuiri, cerând sprijin atât din partea actualei coaliţii guvernamentale, dar şi a UDMR-ului, vechiului PNL sau fostului PDL, scriu cei de la stiripesurse.ro.

Iar alesul este nimeni altul decât Daniel Morar, cel care, după opt ani petrecuţi în fruntea DNA, timp în care a beneficiat de două prelungiri a mandatului de procuror şef a fost numit de către fostul preşedinte drept judecător la Curtea Constituţională. Acum însă, iată că roata istoriei s-a întors şi Daniel Morar este văzut din nou, de către o bună parte a clasei politice, drept „salvatorul” luptei anticorupţie.

Potrivit informaţiilor intrate în posesia National, la sfârşitul anului trecut, pe când procurorii Laurei Codruța Kovesi începuseră să semene panică printre influenţii lideri ai partidului, fie provenind ei din vechiul PNL sau fostul PDL, aceştia ar fi luat preluat din mers ideea lansată de Băsescu, privind „reîncălzirea” lui Daniel Morar pentru preluarea şefiei DNA, „atunci când se va putea”. Şi, culmea, la aceeaşi concluzie pare să fi ajuns acum şi partea „reformatoare” din conducerea PSD, care tocmai ce şi-a făcut mana în acest sens, după încheierea cu succes a experimentului „tehnocratului de dreapta” Tudorel Toader, ajuns ministru al Justiţiei într-un guvern de stânga.

Un comentariu la „Laura Codruța Kovesi ar putea fi schimbată în curând. PSD a găsit deja un înlocuitor

  • 3 martie 2017 la 15:04
    Permalink

    dementza n’are margini! da’ cautati neica si un procurer care sa nu fie asociat cu monica macovei sau basescu, descreieratilor!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *