Cifra 13 le-a adus ghinion: CS Șirineasa a condus, dar a pierdut, la Craiova, cu CS U Craiova 2, în prima etapă a returului Seriei C3

Deşi au deschis scorul în minutul 13, vâlcenii de la CS Șirineasa au pierdut disputa din prima etapă a returului, în Seria a 3-a a Ligii a 3-a, la Craiova, cu CSU 2. La eşecul grupării antrenate de Gasi Mangalagiu a contribuit şi arbitrajul, pro gazde, al brigăzii formate din Sergiu Anton (centru) Dragoș Radu, Marian Istrate (arbitri asistenți).

Gazdele, ajutate de arbitraj

Golul vâlcenilor a fost marcat de Răcăreanu, care a reluat în poartă o centrare venită de pe partea stângă. Alb-albaștrii au întors scorul până la pauză, prin golurile marcate de Lucian Buzean (șut imparabil, după o centrare venită de la Burlacu), în minutul 32,  și Burlacu, cel care a transformat o lovitură de la 11 m obținută de Alex Popescu, în minutul 43. În partea a doua, arbitri au făcut tot posibilul ca vâlcenii să nu se apropie periculos de poarta gazdelor. Mai mult, ca să-și facă meciul ușor, pe final, centralul Sergiu Anton i-a lăsat pe oaspeți în 10, încă din minutul 65, când l-a trimis la vestiare pe mijlocașul Neacșu. Cu 15 puncte, CS Șirineasa rămâne pe locul 13 în Seria a 3-a a Ligii a 3-a și va revenii în fața propriilor suporteri, vineri, 9 martie, pentru meciul cu CS Mioveni 2.

CS Universitatea 2 Craiova: Vlad – Vlădoiu, Ion, Hreniuc, Borța – Bârzan (’85, Cr. Frăsineanu) Enache (’50, Țoiu), Burlacu – Buzan, Al. Popescu, V. Constantin (’71, Hodea). Antrenori: Corneliu Papură, Mugur Gușatu.

CS Șirineasa: Teodorescu – Lăzărescu (’36, I. Săraru), Nicolaescu, Neacşu, L. Săraru – Marinescu (’61, Marian) – Chiripuş, Răcăreanu, Constantinescu, Horumbă (’73, Roşianu) – Tomescu (’55, Preda). Antrenor: Gabriel Mangalagiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *