”Campionatul Național de Lupte” și ”Turneul de Handbal Mixt”, organizate de Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea

În perioada 03-05.03.2017 Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea, a organizat ”Campionatul Național de Lupte” și ”Turneul de Handbal Mixt”.

 

Primul eveniment s-a desfășurat în perioada 03-05.03.2017 la Sala Sporturilor Traian din Râmnicu Vâlcea în parteneriat cu Clubul Sportiv Chimia Râmnicu Vâlcea, unde copii, cadeți și juniori au participat la lupte greco-romane.

Evenimentul a adunat pe saltea cluburi din județele Vâlcea, Argeș, Olt, Giurgiu și Brașov, iar sportivii, în numar de peste 120, au luptat pentru calificarea la finala naționalelor de lupte.

Cei mai buni dintre sportivi, dar și antrenorii lor, au fost premiați de către D.J.S.T. Vâlcea cu tricouri, diplome si diplome de onoare.

Tot la Sala Sporturilor Traian, dar în perioada 04-05.03.2017 Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Vâlcea și Asociația Handbal Fan Râmnicu Vâlcea, au organizat Turneul de Handbal Mixt, unde un numar de peste 200 de sportivi,  s-au întrecut la handbal.

Și aici participarea a fost numeroasă,sportivii fiind de la cluburi din: Râmnicu Valcea, București, Brașov, București, Buzău, Baia Mare, Cluj. Câștigătorii locurilor I, II, III, precum și cel mai bun portar, cel mai bun aparator și golgeterul au fost premiați de către D.J.S.T. Vâlcea cu diplome, tricouri și cupe.

La final clasamentul a fost următorul: locul I Acvila București, locul II Star Team București, locul III H.C.A București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *