Chirurgul clujean Dan Nicolau și-a schimbat ziua dedicata consultatiilor

Chirurgul clujean Dan Nicolau este singurul medic din România care operează cu laser metastaze pulmonare. Din

Ajuns la vârsta de pensionare medicul chirurg Dan Mihail Nicolau, din păcate, nu mai este lăsat să opereze în România, în secția Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie ”Leon Daniello” din Cluj-Napoca, unde a fost și șeful secției de Chirurgie Toracică.

Însă, pentru Dan Mihail Nicolau chirurgia nu este doar o meserie, ci o pasiune, o artă. De aceea, medicul Dan Mihail Nicolau a fost nevoit să lucreze în Ungaria, unde a fost primit cu brațele deschise și a primit tot suportur necesar.

Profesorul Nicolau este singurul care operează metastazele pulmonare cu aparatul laser. ”Este un aparat laser la Institutul Oncologic, la Bucuresti. Se poate folosi. Cel de aici este al clinicii si va ramane la clinica si probabil colegii mei il vor folosi. E treaba organizatorului pe sanatate, eu sunt cel care a introdus metoda in Romania. Am plecat la Debreten și voi continua chirurgia laser în Ungaria. Aici nu sunt potrivit”, a declarat medicul pentru site-ul Știri de Cluj.

Medicul chirurg Dan Mihail Nicolau nu a încetat să ajute și pacienții din România, el având frecvent consultații la Policlinica Salvosan din Cluj-Napoca.

”Deoarece programul meu operator la Clinica Apollo Garden din Debrecen s-a modificat, am fost nevoit sa schimb ziua dedicata consultatiilor la Policlinica Salvosan din Cluj-Napoca, strada Victor Babes nr.25, pentru miercuri ale fiecarei saptamani, de la orele 16”, a declarat medicul pentru Info Puls.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *