Ministrul Gabriel Petrea a lansat la Botoșani CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență

Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social, Gabriel Petrea, a efectuat vineri, 17 martie a.c., o vizită de lucru în județul Botoșani, prilej cu care a avut o serie de întâlniri cu autoritățile locale, reprezentanți ai sindicatelor și patronatelor, parlamentarii botoșăneni, dar și cu membri ai organizațiilor neguvernamentale din județ.

 

În cadrul întâlnirii cu reprezentanți ai societății civile, Ministrul Gabriel Petrea a lansat CONECT – Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență.

„Vrem să facem comunicarea între reprezentanții societății civile și Guvern să devină mai eficientă, să preluăm expertiza dumneavoastră și să încercăm pe cât posibil ca problemele pe care ni le transmiteți să ajungă la miniștrii de resort și acolo unde aveți interes. Mai mult decât atât, în această perioadă dezvoltăm instrumente de Comunicare.  Astăzi am lansat CONECT Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență, un instrument prin care ne dorim ca toate ONG-urile să se înscrie” le-a spus Ministrul Gabriel Petrea reprezentanților societății civile prezenți la discuții.

În cadrul vizitei de lucru, Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social a participat și la ședința Comisiei de Dialog Social la care au fost prezenți reprezentanți ai sindicatelor și patronatelor din județul Botoșani.

Ministrul Consultării Publice și Dialogului Social va continua seria de vizite de lucru în perioada următoare și în alte județe, pentru a continua dialogul pe teme de interes atât pentru societatea civilă, cât și pentru sindicate și patronate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *