Constantin Rădulescu şi-a pus prefectul la Vâlcea

Cu toată publicitatea făcută în presa locală, prefectul Radu Renga a fost mătrăşit de la conducerea Prefecturii Vâlcea. Zarurile lui Constantin Rădulescu, şeful PSD Vâlcea, au ieşit câştigătoare iar ALDE a primit un alt judeţ.Un noroc chior şi pentru presa locală care avea acces doar la informaţiile cosmetizate oferite de Renga. În traducere liberă, ziua de 22 martie a fost una fericită pentru o parte a presei şi nu numai. Ziarul nostru  salută victoria lui Rădulescu în  negocierea cu ALDE.

Prefectul Radu Renga a fost schimbat, în final, din funcţie după un mandat de câteva luni în care a reuşit cu succes să secretizeze toate informaţiile de interes public cu  impact negativ asupra apropiaţilor săi. Presa a avut acces cu porţia sau deloc la anumite documente emise de acesta cu privire la acţiunile actualului primar al Râmnicului.

În fapt, prefectul Radu Renga a refuzat categoric să să acţioneze, să se pronunţe oficial în cazul acţiunilor ilegale comise de primarul Gutău …deşi legea îi permitea.

 

Noul prefect Florian Marin, fost inspector şef al IPJ Vâlcea şi al Poliţiei Municipale, se numără printre cele mai bune alegeri făcute de PSD Vâlcea până în prezent, iar meritul aparţine în totalitate preşedintelui Constantin Rădulescu, care a refuzat să dea din nou  Prefectura Vâlcea, la troc, colaboratorilor politici.

Sa sperăm că noul prefect va readuce instituţia la normal atât din punctul de vedere al transparenţei  ativităţii, cât şi în ceea ce priveşte desfăşurarea legală, fără partipriuri personale sau politice.

Îl informăm pe noul prefect că instituţia nu şi-a mai actualizat cam demultişor informaţiile de pe site şi ar cam fi cazul să revină la normalitate, nu de alta dar actele emise sunt de interes public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *