Din răzbunare, Gutău lasă poliția cu pereții jupuiți

Noul Inspector șef al IJP Vâlcea, Bogdan Berechet a pierdut șansa de aș reabilita fațada clădirii. Tânărul comisar a refuzat să-l invite pe Mircia Gutău la festivitățiile dedicate ”Zilei Poliției”. Berechet nu i-a invitat nici pe cei doi viceprimarii, Eusebiu Vețeleanu și Maria Carmen Preda. De fapt, a dat cu flit întregului executiv al Primăriei.

Primarul Mircia Gutău s-a simțit profund jignit de atitudinea șefului IJP și i-a promis solemn că nu îi va cu bidineaua pe clădire, deși are fonduri speciale acordate pentru reabilitarea sediilor ce aparțin Poliției.

Edilul Râmnicului a pierdut din vedere faptul că șeful Poliției nu putea să-i trimită invitația nici dacă erau frați de sânge, ținând cont de faptul că are două condamnări penale cu executare. Un ”amănunt” pe care Berechet nu a putut să-l treacă cu vederea.

D.N.

Un comentariu la „Din răzbunare, Gutău lasă poliția cu pereții jupuiți

 • 25 martie 2017 la 10:40
  Permalink

  Cineva e în eroare!
  În primul rând sediul poliției nu se află în administrarea Primăriei mun. Rm. Vâlcea şi prin urmare nu există o obligație pentru administrația locală de a aloca fonduri pentru întreținere.
  Aceste cheltuieli sunt asigurate pe verticală de ordonatorul secundar de credite – IGPR şi ordonatorul principalul – MAI.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *