Concursul ”Ecoinventatorii” a ajuns la ediția a VII-a

Vineri, 31 martie, la Grădiniţa cu program prelungit Nord nr.1 din Râmnicu Vâlcea va avea loc cea de-a VII-a ediţie a Concursului Interjudeţean Ecoinventatorii. Evenimentul își propune să îi sensibilizeze şi conştientizeze pe preşcolari în privința protejării mediului. Astfel, echipaje de preșcolari de la grădinițe din județele  Vâlcea, Olt, Maramureț, Bihor, Brăila, Alba etc. și municipiul București, vor fi provocați să creeze noi jucării şi costume din materiale reciclabile.

Concursul se va desfăşura pe trei secţiuni:

  1. Ateliere de creaţie, unde 5 echipaje de la grădiniţe din judeţul Vâlcea vor crea jucării în direct, într-un timp dat din materiale reciclabile.
  2. Parada costumelor ecologice, în care 10 echipaje de preșcolari de la grădiniţe din judeţul Vâlcea vor prezenta pe scenă parada costumelor realizate din materiale reciclabile.
  3. Expoziţia, în care sunt expuse produse (jucării, machete, postere) realizate de peste 180 de echipaje de preşcolari din judeţul Vâlcea şi din ţară (Olt, Maramureş, Bucureşti, Bihor, Brăila, Alba etc.).

Concursul este organizat în parteneriat cu Agenţia pentru Protecţia Mediului Vâlcea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *