Gruparea lui Mitică Teleșpan, Posada Perișani mai are un avans de doar două puncte față de a doua clasată în Superligă, Viitorul Dăești

Dacă în prima parte a sezonului regulat, Posada Perișani a spulberat totul în cale, detașându-se autoritar în clasamentul Superligii de fotbal Vâlcea, în partea a doua a campionatului, de la reluare, grupareea antrenată de Mitică Teleșpan n-a mai avut același parcurs. Dimpotrivă, formația din nordul județului a câștigat doar la Mădulari (5-1) în prima etapă de la reluare, și la Brezoi, cu Lotru (3-0). În rest, formația din comuna prmarului Ion Sandu a înregistrat numai sincope, cu precizarea că deși are trei egaluri, Posada nu a pierdut nciun meci până acum, în sezonul regulat și mai are o singură partidă de jucat până la startul play-off-ului, la Tomșani, cu Unirea.  Cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat, în Superligă, lupta la vârful competiuției s-a încins. Acum, diferența între prima clasată, Posada Perișani, și principala sa urmăritoare, Viitorul Dăești, este de doar două puncte. Dăeștenii pot termina chiar sezonul regulat pe primul loc, dacă vor câștiga la Brezoi iar Posada va pierde la Tomșani.

Posada, doar două victorii de la reluarea campionatului

În celelale trei meciuri jucate în această primăvară, Posada are un egal la Fedeleșoiu cu principala sa urmăritoare, Viitorul Dăești (2-2), egal aceasă, cu Voința Orlești (tot 2-2), și acum, weekend-ul trecut, o nouă sincopă, doar 1-1, acasă (cu pecizarea că Posada își dispută acum meciurile de pe teren propriu pe Stadionul CSS din nordul Râmnicului), cu gruparea antrenată de Cristi Bora, Cozia Călimănești. Rezultat surprinzătyor, prin proporțiile scorului, la Mădulari. Echipa ”vânătorului” Daniel Dimulescu; CS Mădulari a ”spulberat”, pe teren propriu, scor 7-1, Unirea Tomșani.

Viitoru Dăești poate termina sezonul regulat pe primul loc

Așa cum era de așteptat, Viitorul Dăești a învins cu un categoric 8-2, la Fedeleșoiu, cu FC Păușești Otăsău. Gruparea primarului George Popolan este acum la 2 puncte în spatele liderului, Posada Perișani. Ocupanta locului 3, Flacăra Horezu a stat și se află la 6 puncte distanță de Viitorul Dăești și la 8 puncte de Posada. În ultima etapă a sezonului regulat, Posada joacă la Tomșani, Viitorul Dăești la Brezoi iar Flacăra Horezu în Treapt, cu CS Mădulari.

Rezultatele penultimei etape a sezonului regulat :

FC Băbeni – Minerul Costești 5-0

Viitorul Dăești – FC P. Otăsău 8-2

CS Mădulari – Unirea Tomșani 7-1

Posada Perișani – Cozia Călimănești 1-1

Voința Orlești – Lotru Brezoi 2-1

Flacăra Horezu a stat

 

Clasament Superligă:

 1. Posada Perișani 51p
 2. Viitorul Dăești 49p
 3. Flacăra Horezu 43p
 4. Voința Orlești 34p
 5. Cozia Călimănești 30p
 6. FC Băbeni 25p
 7. Unirea Tomșani 25p
 8. CS Mădulari 19p
 9. FC P. Otăsău 13p
 10. Minerul Costești 7p
 11. Lotru Brezoi 6p

 

Ultima etapă a sezonului regulat, în Superligă:

FC P. Otăsău – FC Băbeni

Flacăra Horezu – CS Mădulari

Unirea Tomșani – Posada Perișani

Cozia Călimănești – Voința Orlești

Lotru Brezoi – Viitorul Dăești

Minerul Costești stă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *