Posada Perișani, încă un pas greșit în Superligă: doar egal, acasă (1-1) cu formația antrenată de Cristi Bora, Cozia Călimănești

Dacă în prima parte a sezonului regulat, Posada Perișani a spulberat totul în cale, detașându-se autoritar în clasamentul Superligii de fotbal Vâlcea, în partea a doua a campionatului, de la reluare, grupareea antrenată de Mitică Teleșpan (foto) n-a mai avut același parcurs. Dimpotrivă, formația din nordul județului a câștigat doar la Mădulari (5-1) în prima etapă de la reluare, și la Brezoi, cu Lotru (3-0). În rest, formația din comuna prmarului Ion Sandu a înregistrat numai sincope, cu precizarea că deși are trei egaluri, Posada nu a pierdut nciun meci până acum, în sezonul regulat și mai are o singură partidă de jucat până la startul play-off-ului, la Tomșani, cu Unirea.

 

În celelale trei meciuri jucate în această primăvară, Posada are un egal la Fedeleșoiu cu principala sa urmăritoare, Viitorul Dăești (2-2), egal aceasă, cu Voința Orlești (tot 2-2), și acum, weekend-ul trecut, o nouă sincopă, doar 1-1, acasă (cu pecizarea că Posada își dispută acum meciurile de pe teren propriu pe Stadionul CSS din nordul Râmnicului), cu gruparea antrenată de Cristi Bora, Cozia Călimănești.

 

La momentul acesta, Posada mai are 6 puncte avans față de Viitorul Dăești, dar în eventualitatea în care dăeștenii câștigă azi la Fedeleșoiu, cu FC Păușești Otăsău, formația primarului George Popolan se apropie la 3 puncte de lider. În ultima rundă a sezonului regulat, Viitorul Dăești are meci aparent ușor, la Brezoi, cu Lotru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *