Primarul Râmnicului, Mircia Gutău: ”E posibil ca pe viitor Vâlcea să aibă din nou echipă în Liga a 3-a”

Siteul Liga2.ro scrie că ”În şedinţa ordinară a Consilului Local al municipiului Râmnicu Vâlcea, primarul Mircia Gutău a anunţat că secţia de fotbal a SCM Râmnicu Vâlcea, club proaspăt înfiinţat, va avea în acest an un buget de 4 milioane de lei.

”Vom aloca în acest an 4 miliarde pentru fotbalul juvenil, acolo se va face un proiect şi o ordine aşa cum trebuie. Urmează să se aprobe tarifele de folosire a terenului, se modernizează terenul sintetic şi se refac vestiarele. Gazonul artificial se va aduce în circa o lună şi jumătate şi va fi unul excelent. Gazonul vechi de pe terenul sintetic se va duce la locurile de joacă din municipiu”, a afirmat primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău.

Cele două terenuri de pe stadionul Municipal, cel sintetic şi cel mare se vor închiria contra cost începând cu data de 1 iulie.

Primarul Mircia Gutău nu exclude pe viitor apariţia la SCM Râmnicu Vâlcea a unei echipe de Liga a 3-a. ”Vom face o dezbatere şi pentru fotbal, mi-au apărut foarte multe solicitări pentru a înfiinţa o echipă. Legea nu mai permite să avem asocieri cu firme private, dar dacă vom ajunge la concluzia că putem susţine o echipă de Liga a 3-a, unde am înţeles că bugetul este de circa 5 miliarde, atunci poate vom face şi acest lucru! Dar, să facem lucrurile temeinic, vreau să fac ordine”, a mai spus edilul Mircia Gutău.

Este exclus însă ca SCM să înfiinţeze din acest an o echipă de fotbal, bugetul pe anul actual fiind deja aprobat, fără a prevede bani pentru ea.”

(sursa: Liga2.ro)

Un comentariu la „Primarul Râmnicului, Mircia Gutău: ”E posibil ca pe viitor Vâlcea să aibă din nou echipă în Liga a 3-a”

 • 21 aprilie 2017 la 6:09
  Permalink

  Mai bine renubtati sa aruncati banii de la buget pe iluzii. Daca o sa numiti in conducere
  pigmei din politica esecul este sigur.
  Cu acesti bani puteti face o multitudine de lucruri , inclusiv stringerea ciinilor si pisicilor
  fara stapin , care au pus stapinire pe spatiile verzi si locurile de joaca pentru copii din oras.
  Un pic de reflectie nu strica. Mai bine folositi banii de la buget rational si lasati imbuibatii
  din politica sa-si vada de ale lor. Si asa abia merg pentru ca le-au crescut pintecele prea mult.
  Sa auzim si despre lucruri in folosul cetatenilor.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *