Taximetria la negru un fenomen la care poliția închide ochii

Mai multe persoane ne-au semnalizat că pe traseul Râmnicu Vâlcea – Drăgășani se practică, la greu, taximetria la negru.

Conform surselor au fost identificate peste 20 de autoturisme care practică taximetria la negru pe traseul mai sus amintit. Tot odată, din cele declarate, am aflat că poliția rutieră are cunoștințe despre acest fenomen, dar nu le pasă.

Multe din persoanele care ne-au semnalat aceste probleme au recunoscut că au apelat cel puțin o dată la un astfel de ”transportor”, din diferite motive, însă s-au confruntat cu alte probleme. Ba prețul stabilit la început nu mai coincidea cu cel de la destinație, ba sunt lasați într-o altă locație decât ar trebuii și mai grav, iar dacă ți-ai uitat vreun obiect într-un astfel de ”taxi” ascesta este ca și pierdut, iar dacă faci plângere la poliție, nici măcar nu ești bagat în seamă.

Despre fenomenul de taximetrie la negru publicația Info Puls și Televiziunea Etalon au mai vorbit, dar de data acesta va demara o anchetă care va dezvăluii toate substraturile acestei așa zise meserii.

În ediția on-line de joi, 6 aprilie, vă vom prezenta un alt caz legat de taximetria la negru și de faptul că poliția rutieră nu face nimic pentru a stopa acest fenomen.

Un comentariu la „Taximetria la negru un fenomen la care poliția închide ochii

  • 16 martie 2017 la 18:10
    Permalink

    Sunt de acord că poliția nu-și face treabă ;dar sa știți că nici nu au pârghiile necesare să-i poată sancționa pe taximetriști!Trebuie sprijinul oamenilor !Adică cei care fac naveta,trebuie sa ia atitudine și să spună că au dat bani !Din păcate oamenii tac și asta nu este bine!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *