SOUNDCZECH 5 în Aby Stage Bar

Astăzi, cu începere de la ora 21:00, în clubul Aby Stage Bar va avea loc un nou concert de excepție: SOUNDCZECH 5 – PUB EDITION. Intrarea va fi liberă.

Festivalul de muzică cehă contemporană SOUNDCZECH, ajuns deja la ediția a 5-a, l-a adus în acest an pe unul dintre cei mai talentați muzicieni cehi, Thom Artway.

Thom Artway (pe numele său real Tomáš Macek) este un tânăr cântăreț, compozitor și chitarist ceh. Piesele sale sunt interpretate în limba engleză, iar genurile abordate variază de la folk, la pop și rock.

Single-ul său Towards the Sun, înregistrat în noiembrie 2012, a făcut parte din coloana sonoră a filmului „Křídla Vánoc” (Wings of Christmas), aducându-i multă atenție pe plan muzical.

Un an mai târziu a lasat albumul de debut intitulat Still Standing In The Unknown care conține 4 melodii, printre care se numară și piesele Sun is Colder și My Heart Won’t Bleed. I Have No Inspiration, single lansat în 2015, s-a bucurat de un mare success. Thom interpretează atât solo, cât și împreună cu o trupă compusă din Andrew Jurásek (bass), Martin Hrabal (percuție) și František Valena (clape).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *