Mirajul Oltului şi impotenţa administrativă

Încă ne îmbătăm cu poveşti la gura caloriferului… Cică judeţul Vâlcea este perla turismului românesc… culmea e că am aflat şi de ce… La noi sunt cetini verzi de brad şi ape bromurate, sulfuroase, clorosodice, iodurate, dar şi po­­sibilităţi nelimitate pentru realizarea unor structuri de agrement demenţial de frumoase.

Deocamdată, sunt demenţial de inexistente. Cică, pe Olt, se poate face turism de agrement nautic. V-am spart… Aşa au capii judeţului trecută zona în strategia de dezvoltare turistică. ”Turismul pentru agrement nautic – se poate practica pe râul Olt (hidrobiciclete, şalupe de agrement, plimbări cu vaporaşul, piscine plutitoare etc.). În prezent, dotările sunt insuficiente, dar prezenţa lor în staţiune poate constitui un important punct de atracţie.”

S-au prins şi ei, tot e ceva. Prefectul Radu Renga, că în strategia lui am citit minunea, nu ştie că mirajul de la Călimăneşti a sucombat… acolo a crăpat şi singurul vaporaş de agrement din zonă… a putrezit stând în apă. CJ a dat pe el preţul unui iaht de lux şi l-a lăsat în voia Oltului… care l-a “lucrat” rapid. Cică, acum se chinuie să-l cârpească cu nişte polistiren sau ceva din aceeaşi familie… Aviz amatorilor de senzaţii tari în vacanţa de vară… când vă urcaţi la bord, purtaţi veste, colăcei sau alte perniţe. Nu de alta, dar nu se ştie când cedează “plasturele”…

D.N.

Un comentariu la „Mirajul Oltului şi impotenţa administrativă

  • 19 aprilie 2017 la 11:39
    Permalink

    Vezi ca e din strategia Consiliului Judetean!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *