Garda de mediu intră în GREVĂ

Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu va declanşa miercuri, 26 aprilie, o grevă de avertizment, în semn de protest faţă de faptul că Ministerul Mediului nu şi-a ţinut primisiunea facută angajaţiilor salariaţii gărzii de mediu.

“Doamna Graţiela Leocadia Gavrilescu, Ministrul Mediului, a promis că sustine egalizarea salariilor, aşa cum este normal şi corect, între salariaţii gărzii de mediu şi cei ai gărzii forestiere, având deopotrivă atribuţii de monitorizare, inspecţie şi control.

Deoarece până la această dată nu s-a materializat această promisiune şi gravă disfuncţionalitate la nivelul Ministerului Mediului, Biroul Executiv al Sindicatului Naţional al Gărzii de Mediu a hotărât declanşarea grevei de avertisment, în data de 26 aprilie 2017, între orele 14.00 – 16.00”, declară Valentin Neagoe, preşedintele Sindicatul Naţional al Gărzii de Mediu.

În această perioadă, nu se vor desfăşura activităţile specifice gărzii de mediu şi nu se va lucra cu publicul în niciun comisariat al gărzii de mediu la nivel naţional.

A.S.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *