Viitorul Dăeşti – Voinţa Orleşti şi Posada Perişani – Cozia Călimăneşti, meciurile ce se vor juca (tur – retur) în semifinalele Cupei României

După disputarea meciurilor din sferturi, se cunosc meciurile din semifinalele Cupei României (judeţ). Au fost meciuri interesante, meciuri cu rezultate finale strânse, dar şi partide ce s-au întrerupt pentru că o echipă a răms în 6 jucători de câmp.

 

Meciul care a ţinut capul de afiş al sferurilor s-a jucat la Fedeleşoiu. După ce au pierdut sâmbătă, în Superligă, pe acelaşi teren, cu echipa lui Vasile Ilinca, cei de la Viitorul Dăeşti au învins Flacăra Horezu cu 5-4, la penalty-uri, şi dăeştenii merg mai departe. Pe terenul CSS, Posada Perişani a făcut scor, 7-1, cu formaţia lui Daniel Dimulescu, CS Mădulari. La Valea Mare (Băbeni) a fost nevoie de penaltyuri pentru a se cunoaşte echipa care merge în semifinale. Cozia a trecut la lovituri de departajare de FC Băbeni. În fine, se vede că e ceva în neregulă la Unirea Tomşani. Formaşia din comuna primarului Dumitru Pearcu n-a euşit să termine meciul de la Orleşti. La scorul de 4-0 pentru gazde, meciul a fost oprit pentru că tomşănenii au rămas în 6 jucători de câmp.

 

Rezultatele sferturilor de finală:

Viitorul Dăeşti – Flacăra Horezu 0-0 (5-4, la penaltyuri)

FC Băbeni – Cozia Călimăneşti 3-3 (2-4, la penalyuri)

Voinţa Orleşti – Unirea Tomşani 4+0 (întrerupt în minutul 22, oaspeţiiau rămas în 6 jucători de câmp)

Posada Perişani – CS Mădulari 7-1

 

Programul semifinalelor:

Viitorul Dăeşti – Voinţa Orleşti

Posada Perişani – Cozia Călimăneşti

 

Meciurile din semifinale se vor disputa sistem tur – retur, pe 10 şi 17 mai. Finala fazei judeţene a Cupei României va avea loc pe 7 iunie, pe stadionul „Bogdan Medrea” din Măciuca.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *